Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator JCB 2CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 2CX
Cod produs
JBOKHIGM-BT
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc buldoexcavator JCB 2CX a fost creat pentru proprietarii de utilaje care isi doresc numai piese de calitate pentru vehiculul lor si stiu sa investeasca inteligent. De ce sa iti irosesti banii si timpul cu rulmenti de proasta calitate? Noi comercializam numai produse superioare din punct de vedere calitativ, menite sa iti asigure o reparatie de lunga durata! Cand defectiunile iti dau batai de cap, solutia potrivita se afla intotdeauna pe site-ul nostru. Tot ce ai tu de facut este sa ne contactezi!

Orice produs disponibil in depozitul nostru virtual a fost verificat cu atentie de catre colegii nostri. Ei se asigura ca piesele de schimb respecta cele mai inalte standarde din industrie, precum si ca acestea sunt catalogate ca atare. Astfel, noi putem sa gasim componentele necesare si sa ti le expediem in cel mai scurt timp dupa ce ti-am procesat comanda. Dorim sa iti oferim astfel un suport real si adecvat, pentru ca tu sa iti poti desfasura activitatile intr-un ritm consistent si neintrerupt.

Rulment butuc buldoexcavator JCB 2CX - fiabil si accesibil, il gasesti acum in oferta noastra curenta! Plaseaza comanda ta chiar aici!
Acest produs se vinde ca pereche. Este superior din punct de vedere calitativ si comparabil cu originalul ca rezistenta si eficienta, dar mult mai avantajos la pret decat acesta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Este recomandabila de asemenea inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului, odata cu inlocuirea rulmentilor. De asemenea, indicat este sa te asiguri ca uleiul folosit in transmisia finala are indicativul corect si nivelul de umplere optim. Asa nu va trebui sa inlocuiesti noua piesa prea curand.

Nu esti sigur ca ai gasit produsul corect pentru utilajul pe care il administrezi? Lasa-ne sa iti dam o mana de ajutor!
In acelasi timp, pe langa avantajele enumerate anterior, mai trebuie sa stii ceva. Cand achizitionezi produse de la ACN Piese Utilaje, piesa comandata vine “la pachet” cu o asistenta tehnica de top! Colegii nostri vor fi alaturi de tine la fiecare pas - daca vrei asta, desigur. In cazul in care vrei sa te asiguri ca ai identificat piesa corecta sau nu ai idee cum sa plasezi o comanda, ia legatura cu noi fara sa te mai gandesti si a doua oara.

Fiecare clipa in care utilajul tau stationeaza din cauza unei defectiuni este o risipa de timp. De aceea ne asiguram ca produsele comandate vor ajunge la tine cat mai repede posibil. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, produsele comandate vor fi ambalate si predate firmei de curierat. Vei putea achita coletul la primire, cand ai sansa de a te asigura ca totul este in regula. Te asteptam si la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de unde poti ridica acest rulment butuc pentru buldoexcavator JCB 2CX personal.

In privinta montajului acestui rulment butuc buldoexcavator JCB 2CX dorit, noi te putem ajuta. Doar solicita-ne acest lucru si iti trimitem unul dintre numerosii nostri mecanici colaboratori catre punctul tau de lucru, rapid. Pentru a aduce rulmentii in pozitia dorita, este recomandabila folosirea unei prese mecanice. Buna functionare a rulmentilor poate fi afectata de loviturile de ciocan, iar durata lor de exploatare se poate scurta considerabil daca montajul nu este realizat corespunzator. Afla mai multe de la agentii nostri din departamentul tehnic!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:

•Diametru exterior = 157 mm
•Diametru interior = 137 mm
•H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:

•Diametru interior 107,8 mm
•Diametru exterior 147 mm
•H= 24 mm

Codul pentru acest produs: JBOKHIGM-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura