Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare motor Komatsu 3D63 3D63-1A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Motor Komatsu 3D63 3D63-1A
Out Of stock
Descriere
Te ajutam sa alegi cea mai buna alternativa pentru pompa de alimentare cu montaj pe motor Komatsu 3D63 3D63-1A.  Cea din imagini este fabricata in Europa si poate fi supusa la multiple utilizari, operand la capacitate maxima la fiecare solicitare.

Pompa de combustibil, cu tija actionata de axul cu came, dar si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei este o piesa de mare succes si vine alaturi de garnitura dinte pompa si capacul de la distributie. Impreuna functioneaza optim in conditii grele de munca, iar daca inlocuiesti si filtrul de combustibil in acelasi timp ai o garantie extinsa a produsului si o durata de viata mult mai mare.

Pentru comandarea ei poti apela la consilierii nostri, le poti trimite un e-mail sau poti completa formularul de pe site. Stocul este permanent disponibil, de aceea va ajunge la tine in cel mai scurt timp de la plasarea comenzii.

Poti apela la consilierii nostri si pentru mai multe detalii despre pompa sau alte componente din stoc. Ei iti verifica compatibilitatea piesei dorite in functie de datele oferite despre utilaj si consultanta tehnica de specialitate ti-o acorda gratuit.

Certificatul de garantie pe care te poti baza in cazul unei situatii neprevazute are valabilitate 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Coletul ti se livreaza rapid in orice localitate, daca plasezi comanda acum. Transportul este efectuat de serviciile de curierat si plata se achita curierului la receptia pachetului. Tot in prezenta lui recomandam sa fie facuta verificarea piesei pentru a te asigura de calitatea promisa.
Totodata, daca este o optiune mai buna pentru tine, poti opta pentru ridicarea personala de la sediul nostru din Bucuresti.

Printre serviciile pe care le oferim poti profita si de service-ul mobil. Acesta este modul prin care iti poti asigura un montaj de calitate al pieselor comandate si o reparatie de durata a defectiunilor aparute la motor sau orice alta componenta esentiala a utilajului. Contacteaza-ne acum si iti oferim toate detaliile despre acest serviciu!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul pentru acest produs: SVOD5EB2-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura