Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Yanmar 3D95S-W-1A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Yanmar 3D95S-W-1A
Cod produs
KYOWH6M1-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Yanmar 3D95S-W-1A este o productie europeana echivalenta piesei originale. Calitatea piesei este excelenta, iar pretul de achizitie este foarte avantajos. Garnitura se livreaza alaturi de pompa. Comanda acest produs fabricat in Uniunea Europeana si poti fi sigur ca a fost realizat in cele mai bune conditii si cu atentie maxima la detalii. Utilajul tau este perfect compatibil cu acest model de pompa de combustibil, iar eficienta sa te va uimi. Produsul ajunge la tine in 24 de ore!

In cazul in care nu esti convins ca este modelul de pompa de alimentare care se potriveste motorului tau, te invitam sa ne suni si sa stai de vorba cu unul dintre consultantii nostri tehnici. Serviciul de consultanta este gratuit, deci merita sa-l incerci si sa scapi de dubii mai repede. Vei primi si ajutor la plasarea comenzii, iar asistentii nostri iti vor face recomandari cu privire la montarea piesei sau te pot programa pentru montaj in situatia in care nu ai nimic planificat.

Pompa de alimentare Yanmar 3D95S-W-1A - o-ringul este oferit gratuit!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Se adauga in colet si certificatul de garantie valabil 1 an de zile. Pastreaza documentele care insotesc pompa de alimentare pentru motor Yanmar 3D95S-W-1A comandata!

Avem posibilitatea de a livra in orice parte a tarii, intr-un timp foarte scurt, si in prezenta curierului pompa de alimentare Yanmar 3D95S-W-1A poate fi verificata, inainte de a se efectua plata ramburs. Daca o regasiti disponibila in oferta noastra, pompa comandata poate fi ridicata si de la sediul firmei.

Doriti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi va punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta pompa sau efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, va rugam sa luati legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa este actionata mecanic de axul cu came, cu montaj in 2 suruburi pe blocul motor, si are urmatoarele dimensiuni:

45mm distanta dintre centrele gaurilor
8mm intrarea
8mm iesirea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura