Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare motor John Deere 3014 3014DF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Motor John Deere 3014 3014DF
Out Of stock
Descriere
La noi gasesti variante sigure si eficiente la fiecare piese originale pe care vrei sa le inlocuiesti. In special daca schimbi pompa poti avea din stoc cea mai eficienta si stabila alternativa.

Pentru motor John Deere 3014 si 3014DF este potrivita pompa de alimentare din imagini care este o productie europeana cu merite deosebite in privinta calitatii. Ea are garnitura dintre pompa si capacul de la distributie inclusa, de aceea este mult mai eficienta pe durate lungi de exploatare sau in cazul conditiilor grele de lucru.

Pompa de combustibil, cu tija actionata de axul cu came, dar si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei o mentinem pe stoc in permanenta si o livram rapid oriunde in tara. Ea are un pret foarte bun si daca doresti iti facem o oferta si pentru filtrul de combustibil. Acesta se recomanda a fi schimbat odata cu ea pentru a beneficia de garantie extinsa si o functionare optima pe toata perioada exploatarii.

Suntem la dispozitia ta cu toate informatiile dorite. Asadar, contacteaza-ne pentru orice intrebari, sfaturi sau consultanta tehnica de specialitate ca sa faci alegerea potrivita pentru utilajul tau. Iti facem si identificarea pompei in functie de datele acordate despre acesta si iti oferim cel mai avantajos pret.

Garantia pe care te poti baza in cazul unei situatii neprevazute are valabilitate 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Te asteptam la sediul nostru din Bucuresti pentru ridicarea personala a pachetului. Daca esti din alta localitate, il livram la domiciliu prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Primesti coletul in ziua urmatoare si la receptie curierul iti ofera timpul necesar pentru verificarea integritatii piesei dupa care incaseaza rambursul.

Daca ai nevoie de un specialist care sa se ocupe de montajul pompei, da-ne de veste! Avem o echipa de mecanici bine pregatiti care doresc sa iti ofere ajutor la fiecare problema tehnica aparuta. Ei efectueaza orice fel de lucrari, de la montaj pana la reconditionari complete, suduri sau alezari, de regula la punctul tau de lucru. Contacteaza-ne acum si iti oferim mai multe detalii sau iti programam interventia necesara!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Cod pompa: 5M6TIFEX-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura