Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 5525

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5525
Cod produs
5K63RZH2-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare John Deere 5525 din imagini este cea mai buna varianta cand vine vorba de inlocuirea originalei la un pret mai mic. Fiind conceputa in Europa, are capacitatea de a oferi eficienta maxima echivalenta modelului original, iar pretul pe care ti-l propunem este cel de prim importator. Pompa functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Ofera o durata lunga de exploatare si schimbul impreuna cu filtrul de combustibil favorizeaza prelungirea acestei perioade, cat si a garantiei.

Daca vrei sa fie montata pe utilajul tau, comanda acum si schimbul poate avea loc maine. Stocul este permanent disponibil, deci se livreaza rapid, in aproximativ 24 de ore. Suna-ne cu incredere atunci cand ai intrebari sau doresti sa comanzi. Consilierii nostri te ajuta sa verifici compatibilitatea piesei in functie de tipul de echipament pe care il ai si iti acorda gratuit consultanta tehnica de specialitate. Profita de acest lucru si afla toate informatiile despre o mentenanta corecta a pompei electrice de combustibil.

Pompa electrica alimentare John Deere 5525 - poti sa o soliciti in voia cea mare!

Motorul nu porneste? Pompa electrica de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantia cu care vine insotita pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 5525 are rolul de a schimba modelul in cazul unei situatii neprevazute, fara alte costuri suplimentare. Valabilitatea ei este de 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Poti solicita livrarea coletului catre orice localitate din tara si iti va ajunge a doua zi lucratoare. Pompa electrica alimentare John Deere 5525 ajunsa la tine va trebui verificata in prezenta curierului pentru a fi in stare perfecta, iar dupa poti achita rambursul. Iar daca esti din Bucuresti sau din imprejurimi, poate fi o varianta mai avantajoasa ridicarea personala a coletului din depozitul nostru.

Nu uita ca ai oportunitatea de a efectua schimbul piesei vechi prin intermediul service-ului nostru mobil. Suna acum la unul din consilierii nostri pentru a-ti face legatura cu el in vederea programarii montajului la punctul tau de lucru. Ulterior, poti trimite cererile dorite si pentru verificarea periodica a utilajului, pentru reparatii simple sau complexe, ori suduri speciale sau alezari profesionale.

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea sunt de 8 mm
Diametru cilindru este de 52 mm
Diametru la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura