Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare miniexcavator Komatsu PC08 PC08UU-1-A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Miniexcavator Komatsu PC08
Out Of stock
Descriere
Este mult mai usor acum sa iti alegi piesele de schimb pentru ca noi avem un stoc permanent aprovizionat si iti livram rapid. Aceasta pompa de alimentare Komatsu PC08 este mereu disponibila si o poti comanda azi pentru a ajunge maine in localitatea ta.

Ea se fabrica in Europa si vine la pachet cu garnitura dintre pompa si capacul de la distributie. Are un levier pentru amorsarea manuala a instalatiei si o tija actionata de axul cu came.

Oferta este foarte avantajoasa si o poti solicita prin telefon, prin e-mail sau cererea propusa pe site. Alaturi de ea poti achizitiona si filtrul de combustibil, asa cum sugereaza specialistii din domeniu, pentru a beneficia de garantie extinsa si o perioada de exploatare lunga si eficienta.

Departamentul nostru tehnic este pus la dispozitia ta pentru a te ajuta sa alegi piesele potrivite in functie de datele utilajelor tale. De aceea, consultanta tehnica este gratuita si gasirea componentei dorite garantata. Contacteaza-ne acum pentru a afla oferta propusa de noi si daca pompa este compatibila cu utilajul tau!

Certificatul de garantie oferit alaturi de pompa este valabil 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Daca plasezi comanda azi, iti ajunge la domiciliu maine, livrandu-se prin serviciile de curierat. Plata o achiti curierului si se sugereaza si deschiderea pachetului in prezenta sa pentru a te convinge de calitatea productiei.
Totodata, daca esti din Bucuresti si te poti prezenta personal pentru ridicarea pachetului, te asteptam chiar si astazi la sediul nostru.

Montaj pentru pompa comandata? Sigur!
Tinem legatura cu mecanici din intreaga tara pentru a apela la ei atunci cand doresti sa iti fie schimbata piesa veche in mod optim. Prezenta la punctul tau de activitate este asigurata, precum si cel mai scurt timp de asteptare. Iar daca ai nevoie de verificari periodice la utilaj, reparatii complexe, suduri speciale sau orice alte lucrari, solicita interventia specialistilor chiar acum!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Cod pompa: 972RZD5K-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura