Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vaselina Valtra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra
Cod produs
ILRG0WZ1-O
Out Of stock
Descriere
Credem ca, in materie de lubrifianti, aceasta vaselina Valtra este un produs care reuneste multiple calitati, la un pret excelent!

Este ideala pentru articulatii ca: bucse, bolturi, calare si telescopare brat. Functioneaza foarte bine pentru piese care lucreaza la o temperatura in general cuprinsa intre -20 si +120 de grade Celsius. Are un punct ridicat de picurare, o stabilitate termica si mecanica excelenta si o compatibilitate si impermeabilitate foarte bune.

Daca o comanzi acum, aceasta vaselina Valtra poate fi a ta chiar maine, datorita stocului nostru permanent aprovizionat. Ne suni, ne trimiti un e-mail sau completezi cererea de oferta propusa pentru tine pe site-ul nostru.

Mai multe detalii iti ofera colegii nostri de la departamentul tehnic. Nu esti sigur ce vaselina ar fi potrivita pentru utilajul tau sau vrei sa iei in calcul mai multe oferte atractive? Suna-ne si iti oferim consultanta tehnica gratuita!

Pachetul iti este livrat oriunde te-ai afla in tara, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Platesti in sistem ramburs si chiar poti sa verifici coletul pentru a te asigura ca totul este in ordine. Te asteptam, totodata, la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, daca preferi sa achizitionezi produsul direct de aici.

Daca ai nevoie de reparatii sau alte interventii la utilajul tau, suntem aici pentru tine, prin colaborarile pe care le avem cu majoritatea mecanicilor profesionisti din tara, astfel incat tu sa poti primi ajutorul necesar intr-un timp suficient de scurt ca sa iti poti relua activitatea rapid, direct la punctul tau de lucru. Apeleaza la serviciile noastre si nu vei avea niciun moment de regret!

Suna-ne acum si afla mai multe!

Codul pentru acest produs: ILRG0WZ1-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura