Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare motor John Deere 3011 3011DF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Motor John Deere 3011 3011DF
Out Of stock
Descriere
Ofera atentie motorului tau chiar daca nu vrei sa investesti prea mult. Avem pe stoc o gama larga de pompe alternative fabricate in Europa cu cea mai mare atentie spre eficienta oferita in lucru. Printre toate acestea este prezenta si pompa de alimentare John Deere 3011 pe care o poti achizitiona la un super pret.

Pompa de combustibil, cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei este o productie care tine locul originalei si care asigura aceleasi caracteristici esentiale de inalta calitate. Fiabilitatea, durabilitatea si siguranta din timpul lucrului fiind principalele pe care le mentionam.

Alaturi de ea este oferita garnitura dintre pompa si capacul de la distributie prin care este asigurata functionarea optima pe tot parcursul exploatarii. Iar daca doresti ca aceasta perioada sa se prelungeasca si sa beneficiezi de garantie extinsa inlocuieste si filtrul de combustibil odata cu ea.

Daca te putem ajuta cu mai multe detalii, contacteaza-ne acum! Consilierii nostri iti ofera sfaturi utile despre piesele disponibile si iti fac identificarile in functie de datele acordate. In plus, consultanta tehnica este gratuita, atat la achizitionarea pompei, cat si la comandarea altor piese noi.

Certificatul de garantie al pompei este valabil 1 an de zile, din momentul achizitiei, si iti asigura schimbul modelului in cazul unei situatii neprevazute.

Coletul iti poate fi livrat prin curier rapid in orice localitate din tara. Durata transportului este de o zi lucratoare si la receptia lui poti cere asistenta curierului la verificarea integritatii. La aratarea multumirii fata de produs poti achita rambursul acestuia.
Daca ai nevoie de pompa azi, poti veni la punctul nostru de lucru din Bucuresti pentru a ridica pachetul personal.

Avantajul de a comanda piese din stocul nostru propriu este ca le poti programa montajul la cel mai bun mecanic din zona. Firma noastra colaboreaza cu specialisti din diferite zone ale tari ca tu sa ai asigurat un schimb eficient si de durata, direct la punctul indicat de tine. Iar daca sunt reparatii necesare de efectuat la motor, in cazul in care acesta nu mai da randament, ei se ocupa in cel mai scurt timp. Contacteaza-ne la numerele de telefon afisate si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul pentru acest produs: 4FYAL6H9-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura