Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 5078

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5078 5078E
Cod produs
VXS798B6-C-IA
Out Of stock
Descriere
Avem ca obiectiv aducerea utilajului tau in stare de productivitate maxima, cu un pret minim. De aceea mentinem pe stoc alternative de succes ale originalelor, mai ales in cazul pompelor. Dispunem de o gama larga de productii europene, din care face parte si aceasta pompa electrica alimentare John Deere 5078 prezentata in imagini. Ea iti acopera nevoia de putere, fiabilitate si durabilitate prin materialele sale rezistente si eficienta sporita dovedita de-a lungul timpului. Functioneaza la 12V, 6.5A si iti asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Compatibila perfect si cu tractorul John Deere 5078E.

Oferta pentru aceasta este foarte avantajoasa, iar daca achizitionezi si filtrul de combustibil odata cu ea, beneficiezi de un pret special. In plus, schimbul impreuna favorizeaza extinderea garantiei si a duratei de exploatare, de aceea il recomandam cu incredere. Daca ai intrebari pentru noi sau doresti sfaturi legate de utilajul tau, contacteaza-ne acum. Iti oferim consultanta tehnica gratuita si verificam pentru tine compatibilitatea piesei dorite in functie de datele acordate.

Pompa electrica alimentare John Deere 5078 - recomandarea Numarul 1 a specialistilor!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantia care se ofera la achizitionarea pompei are valabilitate 12 luni de zile. Pompa electrica alimentare pentru tractor John Deere 5078 trebuie montata corect!

Coletul cu pompa electrica alimentare John Deere 5078 il poti ridica azi de la sediul nostru, deoarece stocul este permanent disponibil. Livrarea lui in alta localitate dureaza o zi lucratoare si este efectuata prin serviciile de curierat rapid. Plata se acorda ramburs si verificarea pachetului se face in prezenta curierului.

Pentru a programa montajul pompei sau reparatia motorului, contacteaza-ne acum! Iti punem la dispozitie service-ul nostru mobil pentru interventii la punctul de lucru, in scurt timp de la solicitare. Se garanteaza un schimb eficient al pieselor comandate de pe stoc si reparatii de orice fel, care sa iti redea valoarea utilajului. Pentru detalii suplimentare asteptam apelurile tale!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea sunt de 8 mm
Diametru cilindru este de 52 mm
Diametru la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura