Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vaselina Massey Ferguson

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson
Cod produs
IBAF2JTZ-O
Out Of stock
Descriere
Cu vaselina Massey Ferguson vei beneficia de un produs de calitate excelenta, la un pret foarte atractiv!

Este folosita pentru lubrifierea componentelor generale ale utilajului tau, unde nu este specificat ca este necesar sa intrebuintezi o unsoare speciala. Functioneaza perfect pentru piesele care lucreaza la o temperatura cuprinsa intre -20 si +120 de grade Celsius, fiind ideala pentru bucse, bolturi, telescopare brat si calare.
Are un punct de picurare ridicat, o stabilitate termica si mecanica excelenta si o impermeabilitate si compatibilitate foarte bune.

Comanda acum aceasta vaselina Massey Ferguson prin telefon, e-mail sau completand cererea de pe site-ul nostru si o poti avea chiar maine!

Pentru informatii suplimentare, adreseaza-te colegilor nostri de la departamentul tehnic, care vor fi in masura sa iti ofere toate detaliile necesare unei alegeri care sa te bucure pe termen lung. Oferim consultanta tehnica gratuita, asa ca nu ezita sa ne contactezi!

Livram in toata tara, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs, iar tu ai posibilitatea de a verifica produsul inainte de a plati.
Poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti daca vrei sa ridici chiar astazi coletul. Alegerea iti apartine.

In cazul in care ai nevoie de o reparatie, reconditionari la anumite componente ale utilajului sau doar revizii periodice, contacteaza-ne cu incredere! Colaboram cu mecanici si ateliere tehnice mobile in intreaga tara, ceea ce face ca ajutorul sa vina catre tine in cel mai scurt timp posibil. Bazeaza-te numai pe profesionisti in astfel de situatii si vei avea numai avantaje.

Afla mai multe sunandu-ne acum!

Codul pentru acest produs: IBAF2JTZ-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura