Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 5082

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5082
Cod produs
37CYPEAS-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare John Deere 5082 este perfecta pentru schimbul ce se doreste a fi de lunga durata si la un pret mult mai accesibil decat al originalei. Ea este o productie europeana echivalenta, pe care specialistii o aleg cu incredere atunci cand vor un pret mai bun si rezultate satisfacatoare ca timp de viata si eficienta. Ea are o fiabilitate si durabilitate ridicate, functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Daca se schimba si filtrul de combustibil, poate fi exploatata mult mai mult si se extinde si perioada garantiei.

Acest model se poate monta cu succes si pe tipul de tractor John Deere 5082E. Stocul este permanent disponibil, ceea ce inseamna ca o comanzi azi si va ajunge in aproximativ 24 de ore in localitatea ta. Comenzile le poti efectua prin e-mail, prin formularul propus pe site sau sunand la numerele de telefon afisate. Cu mai multe detalii sau sfaturi despre compatibilitatea pompei electrice de combustibil te ajuta departamentul tehnic. Suna si vei beneficia gratuit de consultanta tehnica de specialitate.

Pompa electrica alimentare John Deere 5082 - pentru tractorul tau drag si muncitor!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de combustibil este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Alaturi de pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 5082 vei avea factura si certificatul de garantie care iti asigura schimbul ei in cazul unei situatii neprevazute. Valabilitatea acestuia este de 12 luni de zile, din momentul plasarii comenzii.

Pompa electrica alimentare John Deere 5082 ti se livreaza la domiciliu prin intermediul serviciilor de curierat rapid si o poti achita curierului la sfarsit. Este sugerata si verificarea integritatii in prezenta curierului pentru a te asigura de calitatea promisa. Iar daca este o optiune mai buna pentru tine, poti opta pentru ridicarea in cursul zilei de azi din depozitul nostru aflat in apropierea Bucurestiului.

Avantajul de a achizitiona pompa acum este ca ii poti programa montajul la specialistii cu care colaboreaza firma. Ei se prezinta la locatia indicata de tine si se asigura ca schimbul este efectuat corect pentru a beneficia de garantie si o perioada lunga de exploatare. Tot ei sunt dispusi sa intervina atunci cand ai probleme cu motorul sau orice alta componenta esentiala. Efectueaza reparatii simple si curente, alezari sau suduri, de regula la punctul de lucru. Suna acum pentru a afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea sunt de 8 mm
Diametru cilindru este de 52 mm
Diametru la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura