Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor John Deere 4020

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Motor John Deere 4020
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare John Deere 4020 indeplineste performanta echipamentului original pe care il inlocuieste deoarece este o alternativa excelenta. Fabricarea ei are loc in Europa si vine impreuna cu garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie care asigura o functionare optima pe o perioada extinsa de timp.

Pompa de combustibil, cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei are si un pret foarte bun, si este prezenta pe stoc in permanenta pentru a putea fi inlocuita imediat.

Specialistii recomanda ca filtrul de combustibil sa fie inlocuit odata cu ea pentru a avea rezistenta indelungata si o garantie prelungita.

Pentru comenzi sau sfaturi legate de piesele potrivite pentru utilajul tau ia legatura cu consilierii nostri. Consultanta tehnica este gratuita si beneficiezi de ea la fiecare apel nou.

Garantia care certifica calitatea productiei si vine insotita cu pompa este valabila 1 an de zile, din momentul plasarii comenzii.

Daca vrei piesa azi, o poti ridica personal din depozitul aflat in Bucuresti. Pentru alte localitati din tara ajunge a doua zi lucratoare si se achita la sfarsit. Pachetul il poti verifica in prezenta curierului pentru a te asigura de calitatea promisa.

Un avantaj de care te bucuri atunci cand comanzi de la noi este ca poti programa montajul sau orice alta interventie necesara la specialistii nostri. In diferite zone ale tarii sunt mecanici cu care colaboram si care doresc sa iti ofere ajutor atunci cand utilajul nu se afla in stare optima de functionare. Fie ca doresti sa iti fie schimbate piesele deteriorate sau ai nevoie de o reconditionare completa a motorului, se prezinta la punctul tau de lucru in cel mai scurt timp.

Ne poti contacta pentru orice fel de informatii suplimentare despre produsele si serviciile noastre!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Pompa de alimentare din imagini se potriveste perfect si pe motoarele John Deere 4020DF si 4020TF.

Pompa are urmatorul cod: T0RSYK5V-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura