Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare miniexcavator O&K RH 1.22SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Miniexcavator O&K RH 1.22SR
Out Of stock
Descriere
Vrei o pompa care sa iti aduca aceleasi rezultate precum modelul original, dar sa fie o alternativa mult mai accesibila? Comanda pompa de alimentare O&K RH 1.22SR din stocul nostru si beneficiezi de cea mai buna echivalenta, fabricata in Europa la standarde inalte de calitate.

Aceasta este un succes datorita materialelor durabile care ofera stabilitate la fiecare solicitare si care suporta multiple utilizari fara a se uza. Ea vine insotita si de garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie care ofera o eficienta sporita si un mediu optim de lucru.

Pompa de alimentare mecanica, cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei este permanent prezenta pe stoc si o poti comanda azi pentru a ajunge maine la tine. Cere si filtrul de combustibil odata cu ea fiindca specialistii recomanda schimbarea impreuna pentru o durata de viata mai lunga si o garantie extinsa a produsului.

Poti suna cu incredere la numerele de telefon afisate si ti se vor oferi toate detaliile suplimentare despre aceasta pompa. In plus, poti verifica compatibilitatea ei cu utilajul prin intermediul specialistilor nostri si consultanta tehnica de specialitate ti se acorda gratuit.

Certificatul de garantie care atesta calitatea productiei si iti ofera posibilitatea de a schimba modelul in cazul unei situatii neprevazute este valabil 1 an de zile, din momentul achizitiei.

Comanda plasata azi iti ajunge maine la domiciliu si o poti plati la sfarsit. Transportul se efectueaza prin curier rapid si la primirea coletului poti solicita asistenta la verificarea integritatii. De asemenea, daca esti din Bucuresti poti veni chiar azi sa ridici pachetul din depozitul nostru.

Dupa ce ai achizitionat pompa poti programa montajul ei la unul din specialistii nostri. Colaboram cu diferiti mecanici din toate colturile tarii pentru a interveni rapid atunci cand doresti un schimb eficient si sigur. In plus, serviciul iti este pus la dispozitie pentru orice fel de lucrari necesare, de la revizii pana la reconditionarea completa a componentelor esentiale. Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Cod pompa: 6X03MBOJ-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura