Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare miniexcavator O&K RH 1.25SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
O&K RH 1.25SR
Out Of stock
Descriere
Vrei o pompa de alimentare noua pentru miniexcavatorul tau O&K RH 1.25SR? Cea prezentata in imagini este alegerea ideala atunci cand optezi pentru o alternativa a originalei.

Ea se fabrica in Europa la cele mai inalte standarde de calitate ca tu sa beneficiezi de aceleasi caracteristi esentiale, dar la un pret mult mai mic. Asfel ca modelul are eficienta sporita, stabilitate maxima si rezistenta ridicata la uzura.

Pompa mecanica cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala vine la pachet si cu garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie ca sa iti functioneze optim pe toata durata exploatarii.

Ce iti recomandam este sa inlocuiesti si filtrul de combustibil odata cu ea pentru a avea garantie extinsa si o durata de viata prelungita.

Asteptam apelurile tale pentru mai multe detalii despre aceasta piesa si oricare alt produs din stoc. Stam la dispozitia ta pana esti sigur de achizitia facuta si facem eforturi pentru a avea cea mai buna oferta. Consultanta tehnica oferita in aceasta directie este gratuita!

Ca sa ai o solutie rapida in cazul unei situatii neprevazute primesti alaturi de pompa un certificat de garantie valabil 12 luni de zile.

Comanda se face telefonic sau prin cererea de oferta propusa pe site, iar coletul ti se livreaza in localitatea dorita a doua zi lucratoare. Plata piesei se achita curierului si pentru a nu exista nemultumiri ulterioare si verificarea integritatii se face in prezenta lui.
Daca iti este mai avantajos, poti sa te prezinti la sediul nostru din Bucuresti pentru a ridica pompa personal.

La noi poti programa si montajul pieselor comandate deoarece avem o echipa de mecanici bine pregatita. Raspunsul este prompt la solicitarile trimise si interventia are loc la punctul tau de activitate. Partea cea mai avantajoasa este ca poti apela la acest serviciu si daca sunt defectiuni tehnice la motor si se vor prezenta in timp util pentru remedierea lor. Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul piesei: 1MAWX5DL-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura