Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 5820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5820
Cod produs
BET1M9W5-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare John Deere 5820 din oferta noastra este cea mai buna varianta alternativa a modelului original, conform standardelor de calitate. Si asta pentru ca este fabricata in Europa, din materiale cu rezistenta ridicata, asa incat poate fi expusa la utilizari multiple fara probleme. Pompa electrica de combustibil functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Daca o schimbi impreuna cu filtrul de combustibil, rezultatele din punct de vedere al duratei de viata si al eficientei vor fi excelente.

Oferta pentru aceasta pompa electrica este foarte avantajoasa si fiindca se afla pe stoc in permanenta o poti monta in cel mai scurt timp. Daca ai nevoie de ajutor, mecanicii nostri vin la punctul de lucru al echipamentului. Suntem la dispozitia ta pentru detalii suplimentare cu privire la pompa si compatibilitatea ei cu motorul tractorului tau. Iti facem identificarea in functie de datele pe care ni le acorzi asa incat sa faci alegerea ideala, iar consultanta tehnica de specialitate ti-o oferim gratuit. Suna-ne acum pentru orice ai nevoie!

Pompa electrica alimentare John Deere 5820 - pana si navele spatiale iti vor invidia tractorul!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Certificatul de garantie pe care il primesti alaturi de pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 5820 are valabilitate 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Expedierea coletului se realizeaza prin intermediul curieratului rapid, indiferent de localitate. Pompa electrica alimentare John Deere 5820 ajunge a doua zi lucratoare si iti sugeram sa deschizi coletul in prezenta curierului pentru a nu exista nemultumiri ulterioare. Modalitatea de plata este ramburs. Poti opta si pentru ridicarea din depozitul nostru, deoarece stocul de pompe este aprovizionat constant.

Dupa cum am mentionat, daca ai nevoie de ajutor la montaj, trimitem o echipa de mecanici la punctul de lucru. Prin intermediul acesteia asiguri un schimb de piese sigur si optim functional. De asemenea, poti sa programezi interventiile ce tin de remedierea problemelor tehnice aparute la motor sau la orice alta componenta esentiala. Ia legatura cu consilierii nostri pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea sunt de 8 mm
Diametrul cilindrului este de 52 mm
Diametru la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura