Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 7220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 7220
Cod produs
JD79REKB-C-IA
Out Of stock
Descriere
Avem sute de pompe pe stoc pentru ca tu sa o ai pe cea necesara imediat. Astfel ca pompa electrica alimentare John Deere 7220 o gasesti la noi in permanenta si iti este livrata la domiciliu in cel mai scurt timp posibil. Cel mai mare avantaj al pompei este pretul de prim importator, urmat de eficienta, fiabilitate si rezistenta indelungata. Toate acestea deoarece este creata in Europa de un producator renumit. Ea functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Daca este ce cautai, comanda acum!

Expertii in mecanica recomanda ca, odata cu ea, sa schimbi si filtrul de combustibil deoarece impreuna asigura o exploatare indelungata si o garantie extinsa. Comanda piesa doar daca esti sigur de compatibilitatea ei. Daca nu, ia legatura cu consilierii nostri, lasa-le datele necesare despre tractor si iti vor face identificarea in functie de acestea. Astfel, beneficiezi de componenta potrivita si o achizitionezi la cel mai bun pret pentru ca ai ales serviciile noastre. Consultanta tehnica este gratuita, deci suna acum pentru a comanda ce ai nevoie!

Pompa electrica alimentare John Deere 7220 - are un pret excelent, nu-l rata!

Motorul nu porneste? Pompa electrica de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 7220 impreuna cu factura si certificatul de garantie iti sunt livrate in colet. Valabilitatea acestuia este de 1 an de zile, din momentul achizitiei.

Expedierea coletului dureaza doar o zi lucratoare, indiferent de zona in care ai nevoie de piesa. Serviciile de curierat sunt cele care ne ajuta sa iti livram rapid pompa electrica alimentare John Deere 7220 la punctul de lucru, iar plata in acest caz se achita ramburs. Iti recomandam sa deschizi pachetul cat timp este curierul la fata locului, pentru a nu exista nemultumiri ulterioare. Te asteptam si la sediul nostru daca doresti sa ridici piesa azi.

Programeaza montajul tot la noi si va veni un specialist la punctul tau de lucru pentru a se asigura ca schimbul este realizat in mod optim. El iti poate verifica utilajul si de alte probleme tehnice, in vederea solutionarii lor cat mai rapide. Se pot realiza reparatii curente sau capitale, suduri speciale, alezari sau alte lucrari necesare. Contacteaza-ne fara ezitare pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea sunt de 8 mm
Diametrul cilindrului este de 52 mm
Diametru la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura