Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator Komatsu PC03

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Miniexcavator Komatsu PC03
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu PC03 din imagini este o componenta esentiala pentru motorul tau si o poti achizitiona azi de la sediul nostru din Bucuresti. Ea iti poate fi livrata si in alta localitate, a doua zi lucratoare.

Cel mai mare avantaj al pompei este pretul mic fiindca reprezinta echivalenta originalei, urmat de calitatea productiei deoarece este conceputa in Europa. De asemenea, la nivel de rezistenta si durata de exploatare se plaseaza in topul alternativelor, putand fi exploatata indelungat fara a-si pierde din eficienta.

Pompa de alimentare mecanica, cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei iti poate fi livrata si alaturi de filtrul de combustibil, care este recomandat sa fie inlocuit impreuna cu pompa. Astfel, durata de viata va fi considerabil mai lunga iar garantia va avea o valabilitate extinsa.

Ia legatura cu consilierii nostri daca sunt detalii suplimentare de care ai nevoie. Ei iti vor sta la dispozitie pana te asiguri ca faci alegerea potrivita, oferindu-ti gratuit consultanta tehnica de specialitate prin intermediul careia sa iei decizia in functie de compatibilitatea cu utilajul detinut.

Garantia care certifica calitatea productiei si iti ofera un model nou in cazul unei situatii neprevazute, fara plati suplimentare, are valabilitate 1 an de zile, din momentul achizitiei.

Coletul ti se livreaza la domiciliu prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Ajunge a doua zi de la plasarea comenzii si il poti deschide in prezenta curierului pentru a verifica starea in care a ajuns piesa. Modalitatea de plata este ramburs.

Un alt avantaj atunci cand comanzi piese din stocul nostru este ca le poti monta cu ajutorul mecanicilor nostri. Acestia intervin, la cerere, direct la punctul tau de lucru si efectueaza un schimb eficient care sa iti asigure functionarea optima pe tot parcursul exploatarii. In plus, serviciu iti poate fi de folos si daca sunt defectiuni tehnice la motor care te opresc din a lucra la capacitate maxima. Ia legatura cu consilierii nostri pentru mai multe detalii.

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Pompa de alimentare se monteaza si pe miniexcavatoarele Komatsu PC03-2 si PC03-2-A.

Cod piesa: PDIC465T-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura