Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 7425

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 7425
Cod produs
EA4ZXBP0-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pe stoc este disponibila pompa electrica alimentare John Deere 7425 la un pret foarte bun! Ea face diferenta intre o alternativa de calitate si una mai putin eficienta, fiindca este conceputa in Europa la cele mai inalte standarde. Functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Rezista chiar si in conditii dificile, deoarece a fost proiectata dupa modelul original si este utilizata in mod repetat, fara a-si pierde din eficienta.

Daca schimbi si filtrul de combustibil odata cu ea, perioada de exploatare va fi mult mai mare, iar garantia se va extinde avantajos. Apeleaza la consilierii nostri pentru mai multe detalii despre pompa. Ei iti expun toate specificatiile de care ai nevoie si verifica compatibilitatea ei cu modelul utilajului pe care il detii. Mai mult, depozitul nostru este gazda pentru o multime de filtre de combustibil! Cere o oferta si pentru aceasta componenta atat de importanta pentru o reparatie desavarsita!

Pompa electrica alimentare John Deere 7425 - perfect compatibila cu tractorul tau!

O pompa electrica de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

In pachetul pompei va fi factura si certificatul de garantie care atesta calitatea productiei. Valabilitatea acestuia este de 1 an de zile, dar trebuie sa montezi corect pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 7425 comandata.

Stocul este permanent disponibil pentru ca pompa electrica alimentare John Deere 7425 sa ajunga rapid in localitatea dorita, dar si pentru a putea fi ridicata azi de la sediul nostru. In cazul livrarii, serviciile de curierat sunt cele care iti aduc coletul si care incaseaza plata. Sugestia noastra este sa verifici starea piesei primite in prezenta curierului, pentru a nu exista nemultumiri ulterioare.

Conform indicatiilor specialistilor este mult mai bine ca montajul sa fie efectuat de un profesionist. De aceea colaboram cu mecanici din diferite zone ale tarii, pentru a putea programa montajul odata cu comandarea pieselor necesare. Interventia in acest caz are loc la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp posibil. Daca sunt si alte probleme tehnice la utilaj pe care acestia le pot efectua, nu ezita sa le soliciti ajutorul. Pot efectua reparatii de orice fel, indiferent de complexitate, suduri sau alezari, dar si multe altele. Contacteaza-ne pentru programari sau detalii suplimentare!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea sunt de 8 mm
Diametrul cilindrului este de 52 mm
Diametru la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura