Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vaselina Komatsu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu
Cod produs
CFHRP1N3-O
Out Of stock
Descriere
Recomandam o astfel de vaselina Komatsu deoarece este un produs foarte calitativ, fabricat in Italia, pe care il gasesti la noi la un pret excelent. Este permanent disponibil pe stoc, ceea ce face ca tu sa il ai chiar maine, daca plasezi o comanda in cursul zilei de astazi!

Aceasta vaselina Komatsu se foloseste pentru lubrifierea generala a utilajelor agricole si de constructii, unde nu este specificat ca trebuie folosita o unsoare speciala. Este foarte utila pieselor care lucreaza la o temperatura cuprinsa intre -20 si +120 grade C.

Are o stabilitate termica si mecanica foarte buna, punctul de picurare fiind ridicat, iar compatibilitatea si impermeabilitatea fiind excelente.

Este perfecta pentru lubrifierea articulatiilor precum: bucse, bolturi, telescopare brat, calare, etc.

Comanda acum sunand la unul din numerele de telefon afisate pe site-ul nostru, trimitandu-ne un e-mail sau completand cererea pentru oferta propusa.

Stam la dispozitia ta prin intermediul colegilor nostri din cadrul departamentului tehnic, ce vor fi incantati sa te indrume si sa-ti ofere toate informatiile de care ai nevoie. Consultanta la noi este perfect gratuita, asa ca nu ezita sa ne contactezi!

Livram aceasta vaselina Komatsu prin intermediul serviciilor de curierat rapid, oriunde in tara. In acest caz, modalitatea de plata este cea ramburs, iar recomandarea noastra e sa verifici produsul inainte de a il plati, pentru a te asigura ca totul este conform asteptarilor tale. Suntem la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, unde te asteptam in cazul in care preferi sa cumperi produsele noastre direct de aici!

Ai nevoie de o reparatie la o anumita componenta a utilajului tau? Vrei doar sa te asiguri ca acesta se afla in perfecta stare de functionare sau ai nevoie de reconditionari la anumite elemente? Doar solicita-ne ajutorul si trimitem catre punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp, unul dintre specialistii cu care colaboram. Daca mergi pe aceasta cale, poti fi sigur ca nu exista riscul repetarii aceleiasi operatiuni mult timp de aici inainte.

Suna-ne acum si afla mai multe!

Codul pentru acest produs: CFHRP1N3-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura