Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator New Holland E18

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Miniexcavator New Holland E18
Out Of stock
Descriere
Pompele achizitionate din stoc au o calitate garantata mult mai buna decat a altor echivalente deoarece sunt concepute in Europa de un producator renumit. Printre sutele de modele disponibile este prezenta si pompa de alimentare New Holland E18 care este o productie alternativa ofertata in avantajul tau.

Ea vine la pachet cu garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie, factura si garantia. Daca vrei sa vina si cu filtrul de combustibil, mentioneaza in cerere. Chiar este recomandat sa le inlocuiesti impreuna pentru a beneficia de garantie extinsa si o perioada mult mai lunga de viata.

Pompa de alimentare mecanica, cu tija actionata de axul cu came, dar si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei este ideala pentru a ajunge la performanta maxima cu pret mic, fiind eficienta si sigura pe termen lung.

Suna acum pentru a primi consultanta potrivita atunci cand alegi piesa de schimb necesara utilajului tau. Iti oferim atat detalii suplimentare despre aceasta, cat si o identificare corecta bazata pe datele acordate despre echipament.

Garantia pompei este de un an de zile, din momentul achizitiei.

Avantajul de a achizitiona pompa de la noi este ca iti ajunge rapid oriunde ai nevoie. Ea este livrata prin curier rapid ca tu sa poti realiza schimbul in ziua urmatoare. Curierul te va astepta sa o verifici in prezenta lui pentru a nu exista nemultumiri ulterioare si va incasa rambursul la final. Daca vrei o ridici personal, poti veni la sediul nostru din Bucuresti in orice zi a saptamanii.

Este absolut necesar ca montajul sa fie efectuat corect pentru a exploata piesa la capacitate maxima si pentru a beneficia de garantie. De aceea, te punem in contact cu mecanicii nostri daca vrei sa programezi montajul la ei. Colaboram cu profesionisti care asigura un schimb eficient si sigur, deci poti apela cu incredere la serviciile lor. In plus, poti trimite cereri si pentru reparatii mai complexe, de la alezari necesare si suduri speciale pana la reconditionari complete a componentelor esentiale. Pentru mai multe detalii asteptam apelurile tale!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul pentru acest produs: LKRM13O0-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura