Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic New Holland LM1745

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LM1745
Cod produs
FP3MQ0W1-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland LM1745 este solicitata in numar mare, de aceea o mentinem pe stoc in permanenta. Astfel, oricand trebuie schimbata pompa veche, ai aici la indemana o alternativa de calitate, la un pret foarte atragator. Aceasta pompa de alimentare este o productie europeana pe care multi o aleg pentru inlocuirea modelului original. Alegerea este favorizata de pretul foarte bun, dar mai ales de caracteristicile pe care le prezinta. Materialele durabile folosite la fabricarea ei ofera posibilitatea unei exploatari indelungate. Garnitura de la prinderea de blocul motor se ofera gratuit in pachet.

Stim ca mentenanta echipamentului tau nu este un subiect pe care il atingi prea des, dar paza buna trece primejdia rea si face afacerea ta mai profitabila. Ia lucrurile in serios atunci cand vine vorba de intretinerea utilajelor tale. Daca apelezi la serviciile ACN Piese Utilaje, nu va mai trebui sa pierzi timp cu reparatiile, gasirea pieselor potrivite si a mecanicilor care sa nu faca treaba de mantuiala. Echipa noastra este pregatita sa faca fata tuturor provocarilor si are mereu solutiile tehnice pentru utilajele tale!

Pompa de alimentare New Holland LM1745 - cumpara cu incredere acest produs!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Certificatul de garantie al pompei este valabil 1 an de zile, timp in care nu platesti suplimentar daca intampini situatii neprevazute. Pastreaza documentele care insotesc pompa de alimentare pentru incarcator telescopic New Holland LM1745 comandata.

Coletul cu pompa de alimentare New Holland LM1745 se poate ridica de la punctul nostru de lucru sau de la curierul care livreaza in localitatea dorita. Acest lucru presupune plata piesei in sistem ramburs, fiind cea mai avantajoasa varianta, ce iti ofera posibilitatea de a verifica inainte integritatea pachetului primit.

Nu ezita sa ceri ajutorul mecanicilor nostri colaboratori pentru montarea pieselor sau remedierea problemelor tehnice aparute la utilaj. Ei pot interveni rapid la punctul tau de lucru cu scopul de a reda functionalitatea optima a echipamentului. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura