Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic New Holland LM5060

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LM5060
Cod produs
1JQS608K-C-IA
Out Of stock
Descriere
In locul unei pompe originale iti oferim aceasta pompa de alimentare New Holland LM5060 echivalenta, la un pret mult mai bun. Aceasta este o productie europeana de inalta calitate care prezinta multiple beneficii precum cele ale modelului inlocuit. Printre cele mai importante sunt: eficienta, rezistenta indelungata si siguranta oferita in lucru. Pompa pe care ti-o propunem se afla pe stoc in permanenta si poate fi ridicata indata ce plasezi o comanda. Alaturi de ea primesti gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor.

Avem cele mai bune si mai prietenoase servicii si lucram constant la imbunatirea lor. Am adus cei mai buni oameni in echipa pentru ca tu sa ai acces la informatiile relevante prezentate de experti in utilaje grele. De fiecare data cand doresti sa afli lucruri utile despre piese de schimb si despre echipamentul tau, la consultantii nostri vei gasi detaliile si solutiile tehnice salvatoare. Nu uita ca serviciul de consultanta este gratuit si poti doar sa profiti de acest lucru! Te asteptam cu drag!

Pompa de alimentare New Holland LM5060 - se livreaza imediat, oriunde!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Certificatul de garantie este valabil 1 an de zile de la data plasarii comenzii. Pastreaza documentele pe care le vei regasi in coletul cu pompa de alimentare pentru incarcator telescopic New Holland LM5060 comandata.

Pentru livrari apelam la serviciile de curierat care pot ajunge la domiciliul tau a doua zi lucratoare. Prin mentionarea in prealabil, vei putea verifica starea piesei in prezenta curierului, inainte de achitarea rambursului. Pompa de alimentare New Holland LM5060 comandata poate fi ridicata in aceeasi zi de la depozitul nostru de langa Bucuresti.

La acelasi apel catre noi iti vei putea programa montajul, la unul din mecanicii nostri. Acesta se prezinta la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp de la solicitare. In plus, daca utilajul necesita reparatii complexe la motor sau ai de efectuat revizii periodice, vor interveni cu promptitudine. Suna acum pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura