Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa incarcator telescopic New Holland LM5060

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LM5060
Cod produs
0GMYDFWB-G-IA
Out Of stock
Descriere
Iti prezentam o alternativa economica care detine toate calitatile aferente standardelor europene. Aceasta pompa de apa serveste la inlocuirea vechii componente in caz de defectiune sau uzura. Pompa de apa New Holland LM5060 urmareste cu fidelitate designul si mecanica piesei originale, diferenta constand in producator si, implicit, in pret. Componentele de baza ale pompei de apa au fost produse in Italia din materiale rezistente.

Daca esti neglijent in gandire, afacerea ta va fi neglijenta. Daca tu esti dezorganizat, afacerea ta va fi dezorganizata. Pune-ti la punct utilajele pe care se sprijina productivitatea ta. Vei vedea rezultatele imediat! Iar daca ai nevoie de un partener de incredere, ACN Piese Utilaje este langa tine pas cu pas. Trebuie doar sa iei legatura cu noi si iti prezentam ofertele si serviciile noastre. Hai sa transformam haosul intr-un plan de business de succes!

Pompa de apa New Holland LM5060 - are componente foarte rezistente!

Utilajul tau are nevoie de o pompa de apa care sa-si indeplineasca pe deplin functia. Stii care este rolul ei? Pompa de apa face parte din categoria pieselor de motor, ea este cea care protejeaza blocul motor de efectele temperaturilor extreme. Sa tii minte sfatul urmator: asigura-te ca folosesti un antigel de calitate, el va ajuta pompa sa functioneze mai mult timp. Piesa va fi livrata impreuna cu o-ring-ul cu care se etanseaza corpul pompei de apa si blocul motor.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Certificatul de garantie acopera 12 luni de la data facturarii. Acesta isi pierde validitatea doar daca se constata ca pompa de apa pentru incarcator telescopic New Holland LM5060 a fost instalata gresit in sistemul incarcatorului telescopic. Vei putea evita usor aceasta neplacere, consultand instructiunile de montare pe care ti le punem la dispozitie.

Comanzi pompa de apa New Holland LM5060 astazi si maine o ai gata de montare, indiferent unde te afli. Procesul de livrare este intermediat de un curier, iar tu achiti produsul doar dupa ce l-ai vazut. Daca te preseaza timpul, poti sa ridici produsul direct din depozitul nostru, imediat ce ai plasat comanda. Ne gasesti la 10 minute de Bucuresti.

Iti stam la dispozitie cu cele mai potrivite solutii de reparatie, indiferent de gradul lor de complexitate. Avem posibilitatea sa venim cu un atelier mobil chiar la punctul de lucru al utilajului, pentru a-ti face situatia mai usoara.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura