Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa incarcator telescopic New Holland LM1445

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LM1445
Cod produs
F9MX3OVY-G-IA
Out Of stock
Descriere
Daca ai descoperit ca pompa de apa din sistemul de racire al motorului este uzata, avem o rezolvare rapida, economica, care nici nu sacrifica din criteriile de calitate. Pompa de apa New Holland LM1445 a fost creata in Europa ca o alternativa la componenta originala, diferenta constand doar in pret. Pompa de apa se livreaza in orice localitate din tara, impachetata corespunzator pentru a nu se deteriora pe drum. Plaseaza comanda si piesa pleaca imediat spre tine!

Nu intarzia sa schimbi piesele uzate, risti sa strici altele mult mai rau si te vor usca la bani! Verifica constant starea de functionare a echipamentului tau si fii prevazator! La primele semne de defectare, alege sa schimbi componenta buclucasa. Pentru sfaturi despre mentenanta si alegerea corecta a consumabilelor care prelungesc folosinta pieselor, contacteaza-i pe tehnicienii nostri in orice zi lucratoare!

Pompa de apa New Holland LM1445 - sistemul de racire va functiona excelent!

Piesa aceasta este in stransa legatura cu blocul motor, in asa stransa legatura, incat ti-o livram impreuna cu o-ring-ul cu care se etanseaza corpul pompei de apa si blocul motor. Ca o pompa de apa pentru motor sa functioneze corect, este nevoie de o buna circulare a lichidului de racire, ea este cea care fereste blocul motor de efectele temperaturilor extreme.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Pompa de apa pentru incarcator telescopic New Holland LM1445 vine cu garantie! Valabilitatea certificatului de garantie este de 12 luni, timp in care beneficiezi de ajutorul nostru in orice chestiune care implica functionarea acestei piese. Exceptie face momentul in care se constata o instalare defectuoasa a produsului.

Dupa ce ai plasat o comanda, la telefon sau online, timpul de livrare este estimat la 24 de ore. Un curier iti aduce pompa de apa New Holland LM1445 la adresa specificata si nu se percepe plata in avans, ci doar la primire. Daca ai disponibilitatea de a te deplasa catre depozitul nostru, noi te asteptam cu pachetul pregatit inca de cand ai comandat produsul.

Atunci cand nu vrei sa-ti asumi riscurile unui montaj, ne poti contacta si vom trimite la adresa ta un mecanic profesionist. Colaboram cu specialisti aflati in zone diferite din tara, astfel ca ajutorul tau poate fi foarte aproape de tine. In cazul reparatiilor complexe, vei avea un intreg atelier mobil la punctul de lucru al utilajului.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura