Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic New Holland LM1343

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LM1343
Cod produs
JB4S7DE0-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland LM1343 pe care ti-o punem la dispozitie imediat prezinta caracteristici similare cu ale modelului original pe care il inlocuieste. Fiind conceputa in Europa, standardele de calitate sunt respectate, astfel incat vei avea parte de aceeasi eficienta, rezistenta si siguranta in lucru. Cel mai mare avantaj al achizitiei acestei piese il constituie insa pretul atractiv in care este inclusa si garnitura de la prinderea de blocul motor. Daca vrei sa profiti de aceasta oferta, e de ajuns sa plasezi o comanda, pentru ca avem un stoc permanent aprovizionat.

Prioritatea noastra este sa iti oferim ajutor, astfel incat fiecare piesa achizitionata sa fie compatibila cu modelul utilajului tau. Din acest motiv, iti oferim consultanta tehnica gratuita pentru orice comanda noua. Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici. Iti trimitem imediat un service mobil fix la punctul tau de lucru si montam piesa comandata sau efectuam alte reparatii necesare incarcatorului telescopic. Este mult mai simplu sa depasesti defectiunile utilajului cand ai experti la care poti apela cu incredere.

Pompa de alimentare New Holland LM1343 - pentru o reparatie completa!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Certificatul de garantie ce insoteste pompa de alimentare pentru incarcator telescopic New Holland LM1343 pentru orice situatii neprevazute este valabil 1 an de zile de la data achizitionarii.

Daca doresti livrare la domiciliu iti trimitem pachetul cu pompa de alimentare New Holland LM1343 prin curier rapid si acceptam plata in sistem ramburs. Astfel, daca mentionezi la plasarea comenzii de verificare la primire, rambursul il vei achita curierului dupa ce te asiguri de starea si calitatea piesei. Daca te avantajeaza, poti sa ridici pompa de alimentare comandata si de la sediul nostru.

In plus, ai sanse mai mari de a monta piesa in conditii optime, apeland la serviciile mecanicilor nostri. Acestia se deplaseaza la punctul tau de lucru pentru a efectua orice interventie este necesara, in cel mai scurt timp. Suna si afla mai multe detalii sau programeaza direct orice reparatie necesita utilajul!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura