Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 5065

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5065
Cod produs
0LECWFGA-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare John Deere 5065 din imagini este o piesa echivalenta, care se foloseste in locul originalei pentru a avea aceleasi rezultate satisfacatoare, dar la un pret mai mic. Ea este conceputa in Europa de un producator de renume care asigura eficienta si siguranta maxima in lucru, cat si rezistenta la multiple solicitari. Functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Acest model de pompa electrica de combustibil poate fi montat fara probleme si pe tractorul John Deere 5065E.

Recomandarea specialistilor este de a inlocui si filtrul de combustibil odata cu ea, ca sa ai o durata cat mai lunga de viata si o garantie extinsa a produsului. Specialistii nostri sunt la dispozitia ta pana esti sigur ca pompa aleasa este cea mai potrivita pentru utilajul tau. Ei fac identificarile in functie de datele pe care le acorzi despre acesta si se straduiesc sa ai cea mai buna oferta. Consultanta tehnica este gratuita, de aceea te incurajam sa ne contactezi de fiecare data cand ai nevoie de o piesa noua.

Pompa electrica alimentare John Deere 5065 - respecta-ti tractorul si da-i o piesa buna!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa electrica de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantia oferita alaturi de pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 5065 este valabila 1 an de zile, din momentul achizitiei.

Stocul nostru este aprovizionat constant pentru a putea realiza schimbul rapid. Poti opta pentru ridicarea personala a coletului in cursul zilei de azi, sediul nostru fiind langa Bucuresti, sau poti solicita livrarea la domiciliu pentru a doua zi lucratoare. Pompa electrica alimentare John Deere 5065 se expediaza prin curier rapid, iar la primire se verifica in prezenta curierului pentru a nu exista nemultumiri ulterioare. Modalitatea de plata este ramburs.

Vrei sa se ocupe un profesionist de montajul pieselor? Ia legatura cu consilierii nostri pentru a trimite un mecanic la punctul tau de lucru. Avem parteneriate cu profesionisti din intreaga tara care sa intervina rapid la echipament. In acest fel, montajul este efectuat in mod optim si exploatarea se extinde avantajos.

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea sunt de 8 mm
Diametru cilindru este de 52 mm
Diametru la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura