Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare PN 6302

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
PN 6302
Out Of stock
Descriere
Comanda acum pompa de alimentare PN 6302 pentru perfecta functionare a motorului tractorului tau! Este ideala pentru cine isi doreste o piesa de calitate, pentru o investitie minima. A fost fabricata in Uniunea Europeana, dupa modelul originalului, astfel rezistenta si eficienta ei fiind garantate.

Pompa este mecanica, are membrana si este actionata de axul din pompa de injectie, prin intermediul unei tije. Se livreaza impreuna cu garnitura, astfel asigurandu-se o perfecta etansare a piesei.

Comanzi prin telefon, e-mail sau completand formularul afisat pe site-ul nostru.
Pentru detalii suplimentare, apeleaza cu incredere la colegii nostri de la departamentul tehnic, iar ei te vor indruma in vederea unei alegeri pe care nu o vei regreta. Este necesara schimbarea filtrului de combustibil odata cu inlocuirea pompei de alimentare, insa nu iti face probleme: noi iti prezentam cele mai atractive oferte. Consultanta tehnica este gratuita, deci nu ezita sa ne contactezi!

Pompa este in garantie timp de un an de zile, iar in aceasta perioada o poti inlocui in cazul aparitiei unor situatii neprevazute, fara a replati pretul acesteia.

Livram prin curierat rapid, oriunde in tara. Daca optezi pentru a iti fi trimisa in acest mod, modalitatea de plata este cea ramburs. Iti recomandam sa verifici piesa inainte de a o plati, pentru a elimina riscul unor posibile nemultumiri ulterioare. Te asteptam si la sediul nostru din Bucuresti, daca preferi sa cumperi produsele noastre direct de aici.

Este timpul sa nu iti mai faci griji in legatura cu montajul, caci noi dispunem de o echipa generoasa de specialisti ce se vor indrepta direct catre punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp posibil de la solicitarea ta. Poti cere si alte tipuri de interventii, cum ar fi reparatii, revizii periodice sau chiar reconditionari complete ale anumitor elemente, in cazul in care este nevoie.
Suna-ne acum si afla mai multe!

Specificatii tehhnice:
• Montajul se realizeaza pe corpul pompei de injectie cu doua suruburi. Distanta dintre centrele gaurilor este de 36 de mm.
• Furtunele de combustibil se prind cu coliere pe tevile pompei (care au 8 mm)

Cod pentru aceasta piesa: JA4KLXT8-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura