Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare PN 6301

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
PN 6301
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare PN 6301 face parte din cele mai calitative produse alternative pe care le oferim. Fabricarea sa dupa modelul originalului, in Uniunea Europeana, face posibila remarcabila sa eficienta, iar tu o poti avea in cel mai scurt timp pentru o investitie mult mai mica decat ar cere piesa originala.

O comanzi prin telefon, e-mail sau completand cererea de oferta propusa pe site-ul nostru.

Iti stam la dispozitie pentru detalii suplimentare, prin colegii nostri de la departamentul tehnic ce vor fi incantati sa te indrume in directia ideala. Impreuna cu ei vei alege si filtrul de combustibil potrivit, deoarece este nevoie ca, odata cu inlocuirea pompei de alimentare, si acesta sa fie schimbat, astfel incat sa te bucuri cat mai mult timp de achizitia facuta si sa beneficiezi de garantie. Iti vom prezenta cele mai bune oferte in acest sens, consultanta fiind complet gratuita, deci nu ezita sa ne contactezi!

Perioada de garantie a pompei este de un an de zile de la achizitie, iar in acest timp ai asigurarea ca o poti inlocui in cazul unor situatii neprevazute, fara a replati pretul acesteia. Certificatul de garantie si factura se vor afla si ele in colet.

Livram prin intermediul serviciilor de curierat rapid, peste tot in tara. Acceptam plata in sistem ramburs si iti recomandam sa verifici piesa inainte de a o plati, pentru a elimina riscul unor posibile nemultumiri ulterioare. Te asteptam si la sediul nostru din Bucuresti, in vederea unei achizitii direct de aici, in caz ca iti este mai convenabil.

Pe langa calitatea inalta specifica produselor noastre, oferim si servicii de montaj profesioniste, deoarece consideram ca o manopera realizata corect de catre un specialist este la fel de importanta. Colaborarea noastra cu mecanici si ateliere mobile din intreaga tara face ca tu sa poti monta piesa pe utilajul tau sau sa beneficiezi de o reparatie, reconditionare sau revizie in cel mai scurt timp posibil, fara sa fie nevoie sa te deplasezi.
Suna-ne acum si afla mai multe!

Specificatii tehnice:
• Prinderea pompei de alimentare pe corpul pompei de injectie se realizeaza in 2 puncte, iar distanta dintre cele 2 gauri este de 36 de mm
• Tevile de admisie si evacuare a combustibilului sunt de 8 mm
• Prinderea furtunelor de combustibil se realizeaza cu coliere

Codul pentru aceasta piesa: 9ZCH7AIR-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura