Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare PN 6824

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
PN 6824
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica de alimentare PN 6824 este disponibila permanent pentru livrare, din stocul firmei, la un pret foarte avantajos.

Produsul ajunge la dumneavoastra in baza unei comenzi, impreuna cu factura si certificatul de garantie, cu valabilitatea de 1 an de zile, de la data achizitiei.

Puteti plasa o comanda cu usurinta, daca ne sunati la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.

Fabricata in Uniunea Europeana, pompa de alimentare functioneaza la 12V, 4A, si are mufa cu 2 pini. Ea asigura un debit de 230 de litri pe ora, la o presiune de 0.68 bari.

Produsul se livreaza impreuna cu oringul de la montajul pe bateria filtrului. Filtrul se livreaza separat, la cerere.

Dispunem de un atelier mobil care va poate oferi asistenta la montarea noilor componente. Interventia se va realiza in scurt timp de la solicitare, in localitatea in care se afla echipamentul dumneavoastra. Mecanicii colaboratori ai firmei pot verifica starea in care se afla utilajul si pot remedia eficient si rapid defectiunile sale tehnice. Pentru detalii despre acest serviciu, va rugam sa va adresati unuia dintre consilierii firmei!

Pompa de alimentare noua ajunge in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul nostru, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: PN6824-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura