Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare PN 6254

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
PN 6254
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare PN 6254 este un produs de calitate superioara, pe care il gasiti in oferta firmei la un pret promotional.
Pompa de motorina mecanica, cu membrana, se livreaza in baza unei comenzi. Puteti plasa o comanda cu usurinta, prin completarea formularului de pe site sau prin apel telefonic.

Admisia si iesirea sunt de M12x1.5, iar prinderea se realizeaza prin doua suruburi, cu distanta dintre centrele gaurilor de 45 mm.

Pompa de combustibil ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp, insotita de garnitura.

Produsul este fabricat in Uniunea Europeana si beneficiaza de o garantie cu valabilitatea de 1 an de zile, de la data achizitiei. Va punem la dispozitie pompa de alimentare PN 6254 din postura de principal importator.

Disponibilitatea produsului pentru livrare este imediata, din stocul nostru.

Odata cu pompa, va recomandam si schimbarea filtrului de motorina.

Daca aveti nevoie de asistenta la montarea pieselor nou achizitionate, atelierul mobil al firmei poate efectua interventia la punctul de lucru al utilajului.
Mecanicii nostri colaboratori pot remedia rapid si eficient problemele tehnice cu care va confruntati, astfel ca dumneavoastra sa puteti continua procesul de productie, fara alte intarzieri. Va rugam sa contactati departamentul nostru tehnic pentru detalii despre acest serviciu!

Pompa de alimentare ajunge in toate regiunile tarii, prin intermediul curieratului rapid. Aveti posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita ramburs. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: pn6254-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura