Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa alimentare PN 6221

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
PN 6221
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare PN 6221 este un produs al carui raport excelent calitate/ pret il recomanda ca fiind alegerea ideala pentru utilajul dumneavoastra.
Pompa de alimentare cu motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came. Piesa se foloseste pentru motoare de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10.
Montajul se realizeaza prin 2 suruburi.

Pompa ajunge la dumneavoastra impreuna cu garnitura.
Componenta de cea mai buna calitate este fabricata in Uniunea Europeana, la cele mai inalte standarde de productie.

Disponibilitatea pentru livrare a pompei este permanenta.
Livram produsul in baza unei comenzi. Pentru a plasa o comanda puteti utiliza formularul de pe site sau ne puteti apela la numerele de telefon afisate.
Recomandarea noastra este sa schimbati si filtrul de motorina, odata cu pompa de combustibil.

Garantia piesei este de 1 an de zile, din momentul achizitiei. Garantia ramane intacta in conditii de instalare corecta. Daca aveti nevoie de asistenta la montarea noilor componente, va punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate efectua reparatiile necesare la punctul de lucru al utilajului.

Interventia se va realiza in cel mai scurt timp, iar mecanicii nostri colaboratori vor remedia toate problemele tehnice pe care le intampinati. Pentru detalii despre acest serviciu, nu ezitati sa contactati departamentul nostru tehnic!

Pompa de combustibil ajunge in toate regiunile tarii, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si aveti posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: PN6221-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura