Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 7330

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 7330
Cod produs
1KBJPMAF-C-IA
Out Of stock
Descriere
Poti mentine functionarea optima a motorului si cu un pret mic, daca optezi pentru piese de schimb alternative fabricate la standarde inalte de calitate. Daca pompa este cea pe care o cauti pentru utilajul tau, aceasta pompa electrica alimentare John Deere 7330 din imagini este solutia ideala. Productia este conceputa in Europa la cele mai mici detalii pentru a fi identica cu modelul original inlocuit. Ea functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari.

Pentru a fi exploatata indelungat si fara probleme, chiar si in conditii dificile, se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu ea. Schimbul iti asigura si o garantie extinsa a produsului. Comanda acum la unul din numerele afisate si va ajunge maine in localitatea ta! Consultantii nostri doresc sa te ajute cu detalii suplimentare despre aceasta pompa, pentru a te asigura ca este potrivita pe motorul tau. Consultanta tehnica este gratuita la achizitionarea pompei, cat si a oricarei alte piese sau consumabil.

Pompa electrica alimentare John Deere 7330 - o montezi, alimentezi, apoi lucrezi!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa electrica de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Din momentul achizitiei beneficiezi de un certificat de garantie valabil 1 an de zile. Pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 7330 vine insotita de toate documentele!

Coletul cu pompa electrica alimentare John Deere 7330 iti este livrat la domiciliu in ziua urmatoare de la plasarea comenzii, indiferent de zona indicata de tine. Plata se achita curierului si pentru a nu exista nemultumiri ulterioare poti verifica starea piesei primite in prezenta lui. Totodata, poti opta pentru ridicarea pachetului azi, de la sediul firmei.

Tot la noi poti programa interventia unui mecanic atunci cand fluxul de productie scade si utilajul nu se mai afla in stare buna. Mecanicii colaboratori pot remedia orice problema aparuta, de la cea mai simpla la cea mai complexa, de regula la punctul tau de lucru. Plus ca iti asigura un montaj de calitate al pieselor comandate, de aceea te incurajam sa ne contactezi atunci cand ai nevoie. Consilierii nostri iti ofera mai multe detalii despre acest serviciu, deci suna la numerele de telefon afisate!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea sunt de 8 mm
Diametru cilindru este de 52 mm
Diametru la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura