Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator New Holland E16

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland E16
Out Of stock
Descriere
Ca sa ai motorul bine intretinut este necesar sa schimbi piesele uzate cu unele de calitate. Chiar si cand achizitionezi o piesa alternativa, aceasta trebuie sa ofere eficienta maxima in lucru si stabilitate in orice conditii de lucru.

In cazul pompei, iti punem la dispozitie imediat aceasta pompa de alimentare pentru miniexcavator New Holland E16 - o productie echivalenta fabricata in Europa. Ea este conceputa similar celei originale, pentru a aduce rezultate la fel de satisfacatoare.

Pompa de alimentare mecanica cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei este ideala pentru miniexcavatorul tau si o gasesti pe stocul nostru la un pret foarte avantajos. Comanda azi pentru a ajunge maine in localitatea ta!

Poti solicita si filtrul de combustibil odata cu ea, fiindca schimbul amandurora duce la o durata de viata mai lunga si la o garantie extinsa.

Suntem la un apel distanta pentru a-ti da mai multe detalii legate de aceasta pompa de alimentare New Holland E16 sau oricare alta piesa de care ai nevoie pentru utilajul pe care il detii. Te ajutam sa le identifici corect pe fiecare, pentru a avea randament maxim in munca intreprinsa. Plus ca iti oferim gratuit consultanta tehnica de specialitate de fiecare data cand apelezi la serviciile noastre.
Contacteaza-ne acum!

Garantia care se acorda alaturi de pompa si factura este valabila 1 an de zile. Pe baza ei se poate schimba modelul in cazul unor incidente, daca a fost montat corect.

Pentru ridicarea piesei in cursul zilei de azi, te asteptam la sediul nostru din Bucuresti. Livrarea ei in alta localitatea o efectuam prin curier rapid, pentru a ajunge in ziua urmatoare. La receptie poti verifica integritatea si sa oferi rambursul curierului dupa ce te-ai convins de calitatea promisa.

Iti putem fi de folos si daca doresti ca montajul sa fie efectuat de catre un specialist. Mecanicii cu care colaboram sunt din diferite zone ale tarii, ceea ce inseamna ca unul dintre ei se prezinta rapid la punctul tau de lucru. De asemenea, in meseria lor sunt cei mai buni, astfel incat sa ai parte de cele mai sigure si de durata reparatii.
Poti programa atat montajul, cat si revizii sau reconditionari complete ale componentelor esentiale. Ia legatura cu consilierii nostri pentru a afla toate beneficiile acestui serviciu!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Cod pompa: LP4D8O0U-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura