Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator Komatsu SK04-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu SK04-2
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare pentru miniincarcator Komatsu SK04-2 o achizitionezi atunci cand cauti o alternativa de top a originalei, varianta optima pentru o exploatare de lunga durata. Fiind conceputa in Europa, s-a dovedit a fi cea mai buna varianta de schimb, atat ca pret, cat si ca performanta.

Pompa mecanica cu tija actionata de axul cu came, dar si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei este prezenta pe stoc in permanenta si o achizitionezi azi la un super pret. Comenzile le trimiti prin e-mail, prin formularul de pe site sau le discuti impreuna cu consilierii nostri, sunand la numerele de telefon afisate.

Daca achizitionezi si filtrul de combustibil impreuna cu ea beneficiezi de o oferta avantajoasa, de garantie extinsa si de o exploatare simtitor mai prelungita.

Fiecare piesa pe care o ofertam si o trimitem la destinatie este inainte verificata pentru a se potrivi utilajului tau. Asadar, ia legatura cu consilierii nostri si ofera-le datele necesare despre utilajul detinut pentru a lua cea mai buna decizie. Sau suna pentru a afla detalii suplimentare despre aceasta pompa de alimentare Komatsu SK04-2 . Consultanta tehnica este gratuita!

Avem mare incredere in produsele oferite, insa iti acordam si un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru orice situatii neprevazute.

Trimitem pachetul prin intermediul curieratului rapid pentru a putea realiza schimbul in cursul zilei de maine. Pentru a te asigura ca integritatea produsului nu a fost afectata de transport, verifica coletul la primire. Plata in acest caz se achita ramburs.

Pentru ridicarea personala a pompei te poti prezenta la punctul nostru de lucru din Bucuresti chiar azi.

Daca esti interesat, poti solicita interventia specialistilor nostri pentru montajul pieselor comandate. Mecanicii cu care colaboram garanteaza buna functionare a pieselor schimbate si se prezinta in scurt timp la punctul de lucru al echipamentului.
Totodata, daca apar probleme tehnice la motor sau la oricare alta componenta, ia legatura cu ei pentru a programa reparatiile necesare. Suna la unul din numerele afisate pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul pompei este: J5SYNO7V-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura