Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator Case CX16B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Miniexcavator Case CX16B
Out Of stock
Descriere
Piesele alternative pot fi fiabile si eficiente daca le achizitionezi pe cele potrivite, din acest motiv mentinem pe stoc productii echivalente fabricate in Europa. Cel mai bun exemplu este pompa de alimentare Case CX16B prezentata in imagini, care este conceputa la un nivel inalt de calitate, dar o poti achizitiona la un pret mic.

Aceasta se afla pe stoc in permanenta si iti vine insotita alaturi de garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie pentru a oferi conditii optime de lucru pe toata perioada exploatarii.
Comanda o asteptam pe e-mail, pe site sau ne-o poti comunica telefonic, sunand la unul din numerele afisate.

Consilierii nostri sunt la dispozitia ta pentru orice detalii suplimentare sau curiozitati legate de piesele disponibile. Ia legatura cu ei si beneficiezi de consultanta tehnica fara taxe incluse, prin intermediul careia sa poti lua cea mai buna decizie pentru echipamentul pe care il deti.

Producatorul pompei de alimentare iti acorda la achizitionarea ei un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru orice situatii neprevazute.

Ridicarea ei se efectueaza de la sediul din Bucuresti sau iti este livrata la domiciliu prin curier rapid. Dorim sa fii multumit de produsele noastre, de aceea iti recomandam sa verifici continutul coletului in prezenta curierului. Plata se achita in sistem ramburs.

Specialistii cu care colaboram pe partea de service iti pot acorda asistenta la montajul pompei pentru a asigura buna functionare pe timpul exploatarii. De asemenea, serviciile lor sunt solicitate pentru orice reparatii necesare, fie ele curente sau capitale, de regula la punctul de lucru al echipamentului. Asteptam apelurile tale pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Pompa are urmatorul cod: GKJOWLSZ-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura