Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Deutz Fahr 02112673

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr 02112673
Cod produs
A3KOZ7M1-C
Out Of stock
Descriere
Vrei o oferta buna la pompa de alimentare Deutz Fahr 02112673 ? Cea de pe stoc este pusa spre vanzare la un pret foarte bun, iar calitatea ei depaseste conditia altor alternative disponibile.

Fabricarea ei are loc in Europa, iar prin echivalenta cu originalul se obtin aceleasi rezultate satisfacatoare din punct de vedere al eficientei, sigurantei oferite sau rezistentei la uzura. De aceea, o recomandam cu incredere pentru inlocuirea originalei si o mentinem pe stoc in permanenta, pentru a realiza schimbul in timp util.

Consilierii nostri sunt la dispozitia ta pentru orice informatii legate de pompade alimentare Deutz Fahr 02112673 - oferta noastra sau compatibilitatea cu echipamentul tau. Consultanta tehnica oferita din partea lor este gratuita, fiindca ne dorim sa alegi piesa potrivita utilajului tau de fiecare data cand apelezi la noi.

Pompa din imagini este o productie de inalta calitate, de aceea vine insotita de un certificat de garantie valabil 1 an, din momentul achizitiei.

Trimite-ne datele locatiei tale si iti expediem coletul pentru ziua urmatoare. Transportul este realizat prin intermediul serviciilor de curierat rapid si plata se achita curierului la receptie. In prezenta lui sugeram sa fie efectuata si verificarea piesei, pentru a avea o colaborare placuta pe termen lung.
Daca este o optiune mai buna pentru tine, ridica coletul personal de la sediul din Bucuresti.

Opteaza si pentru un montaj prin intermediul unui specialist, ca sa te poti bucura de o functionare optima pe tot parcursul exploatarii. Noi iti putem face legatura cu un mecanic din zona ta, pentru a interveni asupra utilajului atat pentru montajul pieselor comandate, cat si pentru alte reparatii necesare, indiferent de dificultatea lor.
Asteptam apelurile tale pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
• Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
• Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
• Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului, pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie, se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura