Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru incarcator frontal Bobcat AL350

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat AL350
Cod produs
ZA05UXB2-O-MI
Out Of stock
Descriere
Optimistul gaseste oportunitati in orice dificultate. Si ai motive sa fii optimist: ai intrat pe site-ul nostru unde vei gasi tot ce ti-ai putea imagina ca fiind necesar pentru ca afacerea ta sa mearga cu avant inainte. Avem idei, avem servicii create special pentru partenerii nostri, avem piese de schimb de cea mai buna calitate, trebuie doar sa ne suni si mare parte dintre problemele tale si-au gasit rezolvarea. Ai acum in depozitul nostru pompa alimentare Bobcat AL350 la un pret promotional. Este o pompa de inalta calitate europeana, cu membrana, mecanica, si este actionata de axul din interiorul pompei de injectie, prin intermediul unei tije.
Nimic mai usor decat sa suni unul dintre consultantii nostri si sa comanzi pompa de alimentare, sau sa-i ceri indicatii despre montaj sau despre orice alta problema tehnica. El iti poate da si datele de contact ale unuia dintre partenerii nostri cu atelier mobil care poate veni sa-ti rezolve problemele chiar acolo, la locul faptei.

Pompa alimentare Bobcat AL350 da un suflu nou motorului tau!
Sa ne imaginam ca motorul tau incepe sa porneasca greu, ca scoate zgomote stranii, ca  acceleratia merge greu sau ca ramai in “pana prostului” desi abia ai alimentat. Toate astea sunt semne ca pompa de alimentare cu combustibil functioneaza cu intreruperi, pentru ca ea
trimite combustibilul din rezervor catre motor. Intreaba un mester sau pe unul dintre consultantii nostri, dar mai mult ca sigur ai nevoie de o pompa noua!

Suntem aici oricand ai nevoie! Intreaba-ne, consultanta e gratis!
Ai ramas in pana in tara nimanui? Utilajul tau e capos ca un catar, nu porneste si pace? Suna si intreaba-i pe consultantii nostri, le dai cateva detalii si ei iti depisteaza defectiunea si iti recomanda piesa!
Pompa de alimentare pentru incarcator frontal Bobcat AL350, certificatul de garantie pentru 1 an si factura vor veni in colet. Poti achita costul dupa ce verifici continutul coletului.
Pompa alimentare Bobcat AL350 pleaca din depozit in ziua in care ai comandat-o si ajunge la tine a doua zi. Mai rapid de atat poate fi doar daca vii la depozit sa o iei personal, o avem pe stoc!
Nu-ti lasa motorul pe mana oricui! Cheama un specialist pentru montarea unei pompe de alimentare cu combustibil. Daca ai nevoie, te putem ajuta, avem parteneri cu echipe mobile chiar in apropierea ta!

Specificatii tehnice

• Prinderea pompei de alimentare pe corpul pompei de injectie se realizeaza in 2 puncte, iar distanta dintre cele 2 gauri este de 36 de mm
• Tevile de admisie si evacuare a combustibilului sunt de 8 mm
• Prinderea furtunurilor de combustibil se realizeaza cu coliere
• Pentru o  etansare perfecta, este livrata impreuna cu garnitura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura