Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Termostat pentru incarcator frontal Bobcat 1600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 1600
Cod produs
2WE8LVK1-AS
Out Of stock
Descriere
Surprizele nu inceteaza sa apara in depozitul nostru! De aceasta data te surprindem cu un termostat incarcator frontal Bobcat 1600 - o noua inventie de top marca Bobcat pe care ne bucuram sa o gazduim si noi in depozit! Cu fiecare piesa pe care o asezam pe raft mai adaugam un plus de calitate colectiei noastre! Suntem incantati ca ai facut o asemenea selectie, indicand faptul stii sa investesti inteligent!
Cele mai pretentioase utilaje isi gasesc remediul la noi! Atunci cand ai afinitate fata de un domeniu, nimic nu devine prea complicat! Tot ce e complicat noi il vedem ca fiind o oportunitate! Agentii nostri vad prin fiecare caz un prilej de a-si manifesta abilitatile profesionale! Apeleaza cu increderea deplina caci nu vei pleca de la noi fara un album de informatii!

Acest termostat incarcator frontal Bobcat 1600 te va convinge de calitate din primele momente!
Recidiva unei probleme tehnice se sesizeaza atunci cand calitatea nu se ridica la nivelul la care ar trebui sa fie o piesa de schimb! Nu este cazul sa te ingrijorezi pentru acest termostat! El are rolul de a mentine agentul de racire al motorului la o temperatura constanta. In acest fel, sistemul de racire va functiona in parametri ideali!

Intretine o munca excelenta cu informatiile de actualitate!
Asigura-ti o multime de posibilitati care sa conduca catre succes creand o fundatie solida din informatii actuale! Sansele sa realizezi asta sunt acum mai plauzibile cu ajutorul serviciului de consultanta gratuita! Operatorii nostri te vor asista pe intreaga durata a achizitionarii, asigurand conditiile ideale pentru ca munca ta sa avanseze! Alaturi de ei vei alege piese compatibile, vei afla metode imbunatatite de intretinere si vei primi indrumari catre ateliere profi de montaj!

Garantie
Este absolut normal sa iti iei masuri de precautie cand vine vorba de investitiile tale! In cazul acestui termostat pentru incarcator frontal Bobcat 1600 nu este cazul caci el vine la pachet cu un certificat de garantie! Valabilitatea acestuia prezinta 6 luni pentru defectiunile din fabrica, lucru foarte putin probabil!

Livrare
Ai decis? Vrei sa plasezi comanda pentru acest termostat incarcator frontal Bobcat 1600 nou? Noi ne vom ocupa imediat! Intra pe pagina de contact, comanda si primesti produsul in doar 24 de ore! Lucram extrem de eficient!

Montaj
Porneste cu dreptul si opteaza pentru un montaj profesional! Acest lucru este posibil in atelierele de specialitate sub supravegherea persoanelor desemnate in acest sens! Un montaj corect va prelungi viata utilajului si va asigura exploatarea pe termen lung a piesei de schimb! In acest fel, vei reduce cheltuielile de mentenanta si te vei bucura de munca prospera!

Specificatii tehnice

• Diametru exterior: 44mm
• Inaltime: 39.2mm
• Temperatura de deschidere 82 grade Celsius
Trimite mesaj
Din Gura in Gura