Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator Hyundai HSL850-7

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hyundai HSL850-7
Cod produs
YLRCN7TK-O-MI
Out Of stock
Descriere
Atunci cand esti multumit de ce ai realizat, nu ai nevoie de aprobarea nimanui. Dar daca ai sprijinul unei echipe care te sustine in orice activitate vrei sa intreprinzi, multumirea vine mai usor. Entuziasmul nostru este infinit, avem idei de crestere a afacerii tale, avem pe stoc mii de piese verificate si certificate, suntem cu un pas inaintea oricarei solicitari de servicii, ne-am imaginat si am pus in practica tot ce am crezut ca te poate ajuta. De exemplu, iti oferim acum pompa alimentare Hyundai HSL850-7  la un pret promotional. Este o pompa de productie europeana, cu membrana, mecanica, si este actionata de axul din interiorul pompei de injectie, prin intermediul unei tije.
Poti comanda sunand pe unul dintre consultantii nostri sau prin formularul de pe site.
Oricand te crezi intr-o situatie disperata, suna-ne! Chiar daca ai ramas cu utilajul intepenit la marginea lumii civilizate, noi il putem activa pe unul dintre partenerii nostri cu echipa mobila de depanare, si el te va gasi si te va ajuta acolo unde esti.

Pompa alimentare Hyundai HSL850-7 e un stimulator cardiac pentru motorul tau obosit!
Motorul tau porneste greu, gafaie, scoate zgomote bizare, iar acceleratia... e lenesa? Rolul unei pompe de alimentare este de a trimite combustibilul din rezervor catre motor, deci poate fi principala cauza, functioneaza cu sincope. Ai nevoie de o revizie, dar oricine iti poate spune ca ai nevoie de o pompa noua de alimentare cu combustibil.
Suna-i pe consultantii nostri!Gratis!
Oricand ti se pare ca nu dai de cap unei defectiuni, suna-ne! Ne explici pe scurt ce te supara si noi iti vom descoperi defectiunea si iti vom indica piesa de schimb de care ai nevoie.
Pompa de alimentare pentru miniincarcator Hyundai HSL850-7, si toate documentele, certificatul de garantie, factura, vor fi in coletul pe care il vei primi prin curier. Garantia este de 1 an, orice posibil defect de fabricatie va produce revenirea piesei in depozit si inlocuirea cu o pompa noua.
Pompa alimentare Hyundai HSL850-7 se livreaza prin curier rapid, ajunge la tine in aproximativ 24 de ore de la data comenzii. Poti plati ramburs dupa ce ai verificat ca in colet se afla tot ce ai comandat, in buna stare.
Pompa de alimentare e o piesa importanta in alimentarea motorului, asa ca nu improviza! Fa lucrurile ca la carte, cheama un specialist si vei prelungi viata atat a piesei de schimb cat si a intregului utilaj. Daca nu ai un tehnician la indemana, spune-ne, avem noi sa-ti recomandam pe cineva!

Specificatii tehnice

• Prinderea pompei de alimentare pe corpul pompei de injectie se realizeaza in 2 puncte, iar distanta dintre cele 2 gauri este de 36 de mm
• Tevile de admisie si evacuare a combustibilului sunt de 8 mm
• Prinderea furtunurilor de combustibil se realizeaza cu coliere
• Pentru o  etansare perfecta, este livrata impreuna cu garnitura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura