Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare miniexcavator Komatsu PC45 PC45-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Miniexcavator Komatsu PC45 PC45-1
Out Of stock
Descriere
Daca nu ai gasit pompa necesara la un raport calitate/pret bun, ai nimerit unde trebuie! Pompa de alimentare Komatsu PC45 este o productie de inalta calitate, fabricata in Europa, cu o oferta foarte avantajoasa.

Aceasta este pusa la dispozitia ta in scopul inlocuirii originalei, fiind cea mai eficienta si sigura optiune alternativa. Are rolul de a alimenta cu combustibil sistemul de injectie si este prevazuta cu un mic levier pentru amorsarea instalatiei de alimentare.

Montajul se face pe pompa de injectie, iar durata exploatarii se poate extinde favorabil pe termen lung. Acest lucru se datoreaza materialelor durabile si a calitatii productiei.

Pentru detalii suplimentare sau comandarea produsului ia legatura cu departamentul nostru tehnic! Fiecare piesa achizitionata din stoc este oferita in urma consultantei tehnice acordate gratuit, deci contacteaza-ne fara ezitare!

Pompa dispune de o garantie extinsa pe 1 an de zile, din momentul livrarii. Pentru a te bucura de aceasta chiar si dupa perioada mentionata si a beneficia de o exploatare indelungata, este recomandata inlocuirea filtrului/filtrelor de combustibil de pe instalatia de joasa presiune (dintre rezervorul de combustibil si pana la pompa de alimentare).

Coletul ti-l putem livra in orice localitate din tara, cu ajutorul curieratului rapid. La receptie se incaseaza rambursul si se sugereaza a fi facuta verificarea produsului in prezenta curierului. Astfel, evitam orice nemultumire ulterioara in colaborarea noastra si te bucuri de un produs fara probleme.

Datorita stocului aprovizionat constant poti opta si pentru ridicarea personala de la sediul nostru din Bucuresti.

Cum iti poti programa montajul tot prin intermediul serviciilor noastre? Iei legatura cu unul din consilierii nostri si el iti face legatura cu un mecanic din zona ta de lucru. Acesta se va deplasa la punctul de lucru in cel mai scurt timp posibil, oferind un montaj de calitate pieselor comandate. In plus, daca apar defectiuni tehnice care te opresc din a lucra in condtii optime, pot interveni asupra utilajului cu remedierile necesare. Contacteaza-ne acum pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:
• Diametrul gurilor de admisie si de evacuare au un diametru exterior de 8 mm
• Distanta dintre cele 2 gauri de prindere este de 44 mm
• Diametrul suportului ce intra in pompa de injectie este de 20 mm, iar tija ce o actioneaza are 14 mm in diametru.

Codul produsului este: BK1QXC0M-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura