Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electromotor pentru repartizor asfalt ABG Titan 350

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ABG Titan 350
Cod produs
D1W3CBGH-O
Out Of stock
Descriere
Un asemenea electromotor pentru repartizor asfalt ABG Titan 350 este o alegere pe care credem ca ar trebui sa o faci daca vrei calitate foarte buna pentru o investitie mica. Fabricat in Polonia, deci la calitate europeana superioara, acest produs dovedeste o perioada de functionare durabila, eficienta maxima si rezistenta in cele mai dificile conditii. Comanda acum si maine va fi a ta, deoarece stocul nostru este in permanenta aprovizionat.

Ce trebuie sa faci ca sa comanzi? Nimic mai simplu. Suna-ne la unul din numerele de telefon afisate, trimite-ne un e-mail sau completeaza cererea de oferta propusa pe site-ul nostru. Alegerea iti apartine.

Daca ai nelamuriri referitoare la piesa, consilierii nostril vor fi incantati sa te ajute. Ei iti pot furniza orice fel de informatie ai nevoie, iar consultanta este gratuita. Ne dorim sa iei decizia cea mai potrivita, ca utilajul tau sa beneficieze de cele mai bune produse.

Perioada de garantie pentru acest produs este de 12 luni de zile, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa iti faci griji ca trebuie sa platesti din nou ca sa schimbi piesa, in cazul in care intampini situatii neprevazute.

Livrarea se face prin curierat rapid, oriunde in tara. Poti solicita sa verifici piesa inaintea platii sau dupa plata, pentru a evita riscul unor eventuale nemultumiri. Daca iti este mai la indemana sa te deplasezi pana la sediul nostru din apropiere de Bucuresti pentru a ridica coletul, noi te asteptam.

Daca ai nevoie de ajutor la montaj, avem colaborari cu mecanici din intreaga tara, iar ei se pot deplasa in cel mai scurt timp posibil pana la locul unde se afla utilajul tau. Le poti solicita si alte tipuri de interventie, cum ar fi revizii periodice sau reconditionari.

Suna ca sa afli mai multe detalii!

Specificatii tehnice:

•Tensiune 24V
•Putere 4kW
•Prindere in 3 suruburi
•Bendix cu 9 dinti
•Rotire in sensul acelor de ceas

Codul produsului este: D1W3CBGH-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura