Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electromotor pentru repartizor asfalt ABG Titan 211

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ABG Titan 211
Cod produs
7CVH0G18-O
Out Of stock
Descriere
Un astfel de electromotor pentru repartizor asfalt ABG Titan 211 este fabricat in Polonia, dovedind calitate, durabilitate si eficienta superioare, in conditii dificile. Stocul este permanent disponibil.

De ce ti-l recomandam? Pentru ca vei beneficia de exploatarea cat mai indelungata a produsului, datorita calitatii dovedite, si de o investitie mai mica decat pentru alte modele. Plaseaza in cursul zilei de astazi o comanda si il vei avea chiar maine. Comanzi sunand la numerele de telefon afisate pe site, trimitand un e-mail sau completand cererea de oferta propusa.

Daca ai nevoie de consultanta tehnica, poti apela cu incredere consilierii nostri. Suportul este gratuit pentru fiecare piesa.

Piesa se afla in garantie pentru un an de zile de la momentul achizitiei, ceea ce inseamna ca, in cazul unor situatii neprevazute, te asiguram ca nu vei plati nimic daca o schimbi.
Livrarea se face prin curierat rapid, acceptand plata ramburs. Iti sugeram sa verifici piesa alaturi de curier, pentru a fi sigur ca totul este in ordine. Livram peste tot in tara.
Daca totusi vrei sa ridici personal coletul, o poti face direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

In cazul in care nu ai la cine sa apelezi pentru montare, noi iti punem la dispozitie unul dintre mecanicii cu care colaboram. El poate efectua montajul sau orice alt tip de interventie ai nevoie si va fi present la locul tau de activitate in cel mai scurt timp posibil.

Nu ezita sa ne contactezi pentru a afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Tensiune 24V
•Putere 4kW
•Prindere in 3 suruburi
•Bendix cu 9 dinti
•Rotire in sensul acelor de ceas

Codul produsului este: 7CVH0G18-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura