Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electromotor Deutz 01183716

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz 01183716
Cod produs
JC8NL6DU-C
Out Of stock
Descriere
Un electromotor de care sa te bucuri o perioada indelungata este un electromotor fabricat la standarde inalte de calitate. Exact asta este si cel prezentat in imagini, o alternativa fabricata in Polonia pe care orice specialist o recomanda in locul originalei.

Ce il deosebeste de alte echivalente sunt rezultatele remarcabile si pretul foarte avantajos, fiind cea mai eficienta si sigura solutie pe care ti-o propunem. Cere o oferta si convinge-te!

Pentru detalii suplimentare sau verificarea compatibilitatii contacteaza-ne acum! Consilierii nostri iti raspund cu prioritate la orice curiozitate si iti acorda consultanta tehnica gratuita la fiecare comanda noua.

Acest electromotor Deutz 01183716 dispune de garantie valabila 1 an de zile, pentru a beneficia de un schimb rapid al modelului in cazul unei situatii neprevazute.

Pachetul iti este livrat prin intermediul serviciilor de curierat rapid, iar modalitatea de plata este ramburs. Acesta trebuie achitat curierului la receptie si tot in prezenta lui sugeram sa verifici si integritatea piesei primite.
Totodata, ai la dispozitie stocul nostru permanent disponibil pentru a ridica piesa personal de la sediul din apropiere de Bucuresti.

Cu montajul te putem ajuta prin mecanicii nostri colaborati pe care ii putem trimite la punctul tau de lucru. Ei intervin asupra utilajului cu orice reparatii necesare, de la montajul pieselor comandate pana la reconditionari complete. Contacteaza-ne la unul din numerele de telefon afisate pentru mai multe detalii legate de produsele si serviciile noastre!

Specificatii tehnice:
•Tensiune 24V
•Putere 4kW
•Prindere in 3 suruburi
•Bendix cu 9 dinti
•Rotire in sensul acelor de ceas

Codul piesei: JC8NL6DU-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura