Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electromotor Deutz 01180999

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz 01180999
Cod produs
NS4FY3I6-C
Out Of stock
Descriere
Avem mii de produse disponibile pe care sa le comercializam la cele mai competitive preturi. Printre acestea isi face loc si electromotorul Deutz 01180999 care este prezent pe stoc in mod constant, deci poate ajunge la tine in scurt timp de la solicitare.

Modelul este conceput in Polonia sub atentia unui producator alternativ care pune in prim plan eficienta maxima oferita in lucru. De aceea il recomandam cu incredere daca vrei rezultate satisfacatoare si rezistenta indelungata la un pret foarte avantajos.

Daca ai intrebari sau doresti sa verifici compatibilitatea lui cu tipul utilajului tau ia legatura cu departamentul nostru tehnic. La fiecare comanda noua plasata ti se acorda consultanta tehnica gratuita!

Acest electromotor Deutz 01180999 se livreaza impreuna cu un certificat de garantie valabil 1 an de zile, din momentul achizitiei.

Serviciile de curierat sunt cele care se ocupa de transportul coletului si il aduc in localitatea ta a doua zi de la plasarea comenzii. La receptie curierul iti acorda timp sa verifici starea piesei dupa ce efectuezi plata ramburs.

Daca este mai avantajos pentru tine, poti opta pentru ridicarea personala din depozitul nostru aflat in Bucuresti.

Deoarece montajul este important in functionarea eficienta a piesei iti sugeram sa ceri ajutorul unui specialist. Atunci cand nu ai la cine sa apelezi te punem in contact cu mecanicii nostri colaboratori sau service-urile mobile partenere. La cerere, se pot efectua atat revizii periodice, cat si reparatii complexe, direct la punctul de lucru al echipamentului tau. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Tensiune 24V
•Putere 4kW
•Prindere in 3 suruburi
•Bendix cu 9 dinti
•Rotire in sensul acelor de ceas

Codul piesei: NS4FY3I6-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura