Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electromotor Sando 6010187

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Sando 6010187
Cod produs
8FMEXK6S-MI
Out Of stock
Descriere
Fabricat dupa tehnologii de ultima ora, acest electromotor Sando 6010187 stabileste noi standarde in ceea ce priveste fiabilitatea si eficienta! Problemele cu pornirea motorului vor inceta pentru mult timp de-aici inainte, pentru ca acest electromotor a fost fabricat ca la carte, ai garantia producatorului. Il avem pe stoc, gata de livrare, la un pret ca pentru prieteni.
Suna-l pe consultantul nostru, cere o oferta! Piesele de schimb de foarte buna calitate sunt deja emblema ACN Piese Utilaje, insa nu este singurul domeniu de activitate. Avem in portofoliu o lista de servicii adaptate nevoilor clientilor nostri: consultanta gratita, livrare rapida, depanare mobila, inchiriere de utilaje, tot ce am considerat ca te poate ajuta in munca grea de zi cu zi! Suna-l pe consultantul nostru pentru orice problema tehnica, vei avea o experienta de exceptie!
Electromotor Sando 6010187 - apreciaza importanta unei piese de buna calitate!
Mai tii minte cum porneau masinile in filmele vechi? Cineva invartea o manivela! Noroc ca s-a inventat electromotorul care transforma energia electrica in energie mecanica si pune astfel in functiune motorul, care functioneaza independent, dar nu poate porni singur. Daca utilajul tau nu porneste, stii cine e de vina! Hai in depozitul nostru, un electromotor performant te asteapta pe raft!
Consultanta gratuita - informeaza-te inainte de a investi!
Ai nevoie de informatie tehnica? Cu un singur apel afli tot ce te intereseaza, cu maxim de acuratete: identifici 100% corect piesa compatibila cu utilajul tau, afli detalii despre piesa, comanda, livrare, poti concepe un plan de intretinere personalizata si te pui la curent cu noutatile din tehnica. Suna-ne, nici nu stii ce serviciu iti faci!
Acest electromotor Sando 6010187 vine la tine, insotit de un un certificat de garantie, valabil 6 luni, pe care il poti folosi pentru toate defectele din fabricatie! Asa-i ca esti mai linistit acum?
Acest electromotor Sando 6010187 va ajunge din depozitul nostru, in 24 de ore, chiar la tine acasa! Daca te grabesti, te asteptam la sediul nostru, poti ridica piesa cu mana ta imediat ce ajungi!
Montajul corect se comporta ca o investitie pe termen lung si asigura o perioada mult mai mare de functionare, fara sincope, la capacitate sporita! Un montaj improvizat iti compromite in cel mai scurt timp investiile! Pozitionarea corecta a tuturor pieselor, functionarea lor ulterioara, depind 100% de asamblarea ca la carte. Daca nu ai pe cineva de incredere, suna-ne si iti facem legatura cu un tehnician bun!
Specificatii tehnice
• 12V
• 3 kW
• 9 dinti
• CW (clockwise - rotire in sensul acelor de ceasornic)
• 2 gauri nefiletate
Trimite mesaj
Din Gura in Gura