Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electromotor Siom MAV121870

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Siom MAV121870
Cod produs
3F4W0YH5-MI
Out Of stock
Descriere
Produs in ateliere moderne, acest electromotor Siom MAV121870 atinge performante remarcabile. Ai garantia producatorului in ceea ce priveste normele de proiectare si executie, si in plus il avem pe stoc, gata de livrare, la un pret foarte bun.
Suna-l pe consultantul nostru, cere o oferta! Poti cere ajutor specializat consultantilor nostri pentru orice problema tehnica din procesul depanarii: detalii despre piesa, despre comanda, livrare sau, daca ai nevoie, despre un mecanic pentru montaj. Experienta si pasiunea pentru tehnica a echipei ACN Piese Utilaje te vor ajuta sa cresti in eficienta si rezultatele bune nu vor intarzia sa apara!
Electromotor Siom MAV121870 - apreciaza importanta unei piese de buna calitate!
Mai tii minte cum porneau masinile in filmele vechi? Cineva invartea o manivela! Noroc ca s-a inventat electromotorul care transforma energia electrica in energie mecanica si pune astfel in functiune motorul, care functioneaza independent, dar nu poate porni singur. Daca utilajul tau nu porneste, stii cine e de vina! Hai in depozitul nostru, un electromotor performant te asteapta pe raft!
Consultanta gratuita - informeaza-te inainte de a investi!
Ai nevoie de informatie tehnica? Cu un singur apel afli tot ce te intereseaza, cu maxim de acuratete: identifici 100% corect piesa compatibila cu utilajul tau, afli detalii despre piesa, comanda, livrare, poti concepe un plan de intretinere personalizata si te pui la curent cu noutatile din tehnica. Suna-ne, nici nu stii ce serviciu iti faci!
Acest electromotor Siom MAV121870 vine la tine, insotit de un un certificat de garantie, valabil 6 luni, pe care il poti folosi pentru toate defectele din fabricatie! Asa-i ca esti mai linistit acum?
Livrare
Acest electromotor Siom MAV121870 va ajunge din depozitul nostru, in 24 de ore, chiar la tine acasa! Daca te grabesti, te asteptam la sediul nostru, poti ridica piesa cu mana ta imediat ce ajungi!
Montajul corect se comporta ca o investitie pe termen lung si asigura o perioada mult mai mare de functionare, fara sincope, la capacitate sporita! Un montaj improvizat iti compromite in cel mai scurt timp investiile! Pozitionarea corecta a tuturor pieselor, functionarea lor ulterioara, depind 100% de asamblarea ca la carte. Daca nu ai pe cineva de incredere, suna-ne si iti facem legatura cu un tehnician bun!
Specificatii tehnice
• 12V
• 3 kW
• 9 dinti
• CW (clockwise - rotire in sensul acelor de ceasornic)
• 2 gauri nefiletate
Trimite mesaj
Din Gura in Gura