Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Telescop Bobcat 6649551

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6649551
Cod produs
KHZVNRXQ
Out Of stock
Descriere
Un astfel de telescop Bobcat 6649551 precum cel din oferta noastra este produsul original, ceea ce iti garanteaza calitate maxima la un pret foarte avantajos.
Piesa are un rol esential in angrenajul comenzilor de mars, asigurand revenirea manetei in pozitie neutra.
Stocul este aprovizionat in permanenta, asa ca poti avea componenta chiar maine daca plasezi comanda azi.

Daca mai ai intrebari referitoare la produs, consilierii nostri te pot ajuta cu informatii tehnice si nu numai, asa ca nu ezita sa ne contactezi! Consultanta este gratuita.
Cum ajungi in posesia lui? Simplu de tot, la un click distanta! Poti comanda prin telefon, e-mail sau completand formularul de pe site.

Este ideal sa gasesti din prima alegere o piesa de schimb de o calitate atat de buna care detine si toate actele care o certifica! Asa se intampla si atunci cand vorbim despre acest telescop Bobcat 6649551 nou. Avem toate documentele sale. Inclusiv o garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Pe 6 luni. Ne-am gandit la toate.

Livrarea se face prin curierat rapid, iar tu poti verifica acest telescop Bobcat 6649551 primit in prezenta curierului, pentru a nu intampina situatii neprevazute. De asemenea, poti veni personal sa ridici coletul de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Putem sa ti-l montam tot noi daca ai nevoie, solicitand un mecanic.
Avem colaborari cu majoritatea mecanicilor din tara ca tu sa ai la dispozitie in cel mai scurt timp ajutorul de care ai nevoie. Mecanicul iti poate monta piesa, poate efectua revizii periodice sau o poate chiar reconditiona complet, pentru ca dispunem de oameni competenti si de incredere.

Recomandam doar montajul de piese de origine pentru a te bucura de o functionare indelungata, cu o functionare exacta.
Asteptam apelul tau!

Specificatii tehnice
Tija: Diametru 8mm, L = 306mm
Corp: Diametru 28mm, L = 157mm

Codul pentru acest produs: KHZVNRXQ
Trimite mesaj
Din Gura in Gura