Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru tractor New Holland 6810

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 6810
Cod produs
K4MTUF69-RE
Out Of stock
Descriere
Specialistii aleg sa inlocuiasca piesele uzate cu unele originale deoarece sunt mult mai rezistente in folosirea repetata. Din acest motiv mentinem pe stoc o gama larga a produselor Carraro, ele fiind cele mai recomandate la nivel international.

Un astfel de cap planetara tractor New Holland 6810 este parte din aceasta gama si il poti achizitiona de aici la cel mai bun pret. Plasezi comanda prin e-mail, prin cererea de oferta propusa pe site sau sunand la unul din numerele de telefon afisate, iar coletul iti ajunge in ziua urmatoare.

Acest cap de planetara este perfect compatibil si cu modelul de utilaj New Holland 6810S.

Cap planetara tractor New Holland 6810 - prezent in depozitul nostru! Cautarile tale au luat sfarsit!

Eficienta maxima a acestei piese iti va asigura rezultate remarcabile la fiecare solicitare, iar datorita materialelor de inalta calitate le vei dobandi pe o perioada indelungata. Cu toate acestea, schimbarea tuturor pieselor uzate din ansamblu va contribui la o productivitate marita a utilajului, de aceea este recomandata si verificarea integritatii crucii de planetara. Daca urechile planetarei vechi sunt uzate, aceasta trebuie inlocuita. Daca si dantura planetarei este deteriorata, trebuie sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor. De asemenea, este sugerata inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea semiplanetarei.

Iti oferim un pret personalizat la achizitionarea tuturor pieselor, dar si consultanta tehnica gratuita pentru identificarea corecta a fiecareia. Ia legatura cu consilierii nostri pentru detalii suplimentare!

Garantia care certifica ca acest cap de planetara pentru tractor New Holland 6810 va fi schimbat in urma unor situatii neprevazute este valabila 6 luni de zile, din momentul achizitiei.

Completeaza cererea de pe site-ul nostru! Esti asteptat la punctul de lucru din Bucuresti pentru ridicarea personala a acestui cap planetara tractor New Holland 6810 din imagini, insa poti solicita livrarea lui daca esti din alta localitate. Serviciile de curierat iti aduc aceasta piesa de schimb in scurt timp si incaseaza rambursul dupa verificarea lui, asta daca mentionezi in cerere de examinarea pachetului la receptie.

Sugeram sa programezi montajul la unul din specialistii nostri pentru a asigura buna functionare a componentei. Te punem in legatura cu cel mai aproape de zona ta de activitate si iti garantam reparatii de durata si pentru alte defectiuni tehnice aparute la utilaj. Daca esti interesat de acest serviciu, asteptam apelurile tale!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura