Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
KS5LXMR2-S-CD
Out Of stock
Descriere
Piesele de schimb de calitate superioara au capacitatea de a influenta in bine mersul afacerii. Bineinteles ca mai intai influenteaza in acelasi fel activitatea utilajului in care sunt integrate. Oare ai vreun dubiu cu privire la astfel de componente? E cert ca noi nu avem! Oare esti de parere ca rezultatele lor sunt asemanatoare cu ale celorlalte componente? Noi credem ca nu si ca cele mai bune rezultate vor aparea atunci cand mergi pe mana celor mai bune piese. Incearca aceasta bucsa punte Komatsu WB97R-2 - ar putea sa iti fie de mare folos atunci cand vrei sa faci inca un pas inspre succes.

Daca ar fi sa extindem putin ideea de a trece un prag, cel inspre succes, am fi pusi in situatia de a afirma ca ea exprima parcurgerea unui traseu. Aceeasi expresie ar putea fi la fel de bine rezumata prin verbul a traversa. Unde vrem sa ajungem cu aceste idei? Vrem sa afirmam ca piesele de schimb de calitate superioara au capacitatea de a-ti ajuta utilajul sa faca pasul inspre un randament optim pentru un interval lung de timp. Sau, intr-un alt context, piesele de schimb de calitate superioara s-ar putea sa iti ajute afacerea sa depaseasca o perioada nefasta. Oricum ar fi, produsele de acest fel sunt de nadejde. Te poti convinge si tu alegand aceasta bucsa originala Carraro!

Bucsa punte Komatsu WB97R-2 - pentru a-i da utilajului tau o pauza de la probleme!

De esti posesor de utilaje, nu trebuie sa fii si expert in functionare acestuia. Iti putem zice noi ce si cum. De exemplu, aceasta bucsa sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu.

Avem o tona de informatii. Ce facem cu ele?

Te intrebam sincer asta. Detinem o sumedenie de informatii din domeniul pieselor de schimb pentru utilaje. Dar ce sa facem cu ele? Aici intervii tu. Ne intrebi, te lamuresti, primesti recomandari. Avem un serviciu gratuit de consultanta ca sa iti venim in ajutor. Apeleaza la cunostintele noastre pentru a face alegerile potrivite!

Aceasta bucsa punte pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-2 dispune de o garantie de 6 luni, valabila din momentul achizitiei.

Bucsa punte Komatsu WB97R-2 va ajunge imediat la tine, prin serviciul de curierat rapid. O fi totul rapid in prezent si timpul insuficient, dar niciodata nu ezita sa consulti site-ul nostru - aici e locul unde piesele de top isi dau intalnire.

Cauti un service de calitate, rapid si eficient pentru montajul noilor piese? Nicio grija. Iti putem face recomandari si in aceasta sfera. Insa nu uita ca un montaj gresit iti ruineaza atat investitia, cat si timpul!

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura