Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru tractor New Holland 7810

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 7810
Cod produs
QO1I9AP6-C-RE
Out Of stock
Descriere
Atunci cand schimbi piesele alegi de fapt eficienta si siguranta din timpul lucrului, de aceea iti sugeram sa fie originale. Pentru a-ti veni in ajutor mentinem pe stoc o gama larga a produselor Carraro, acestea fiind cele mai recomandate de specialistii in domeniu. Daca acest cap planetara tractor New Holland 7810 trebuie inlocuit, il gasesti aici la un pret accesibil.

Mai mult, acest cap de planetara prezentat din imagini se poate monta si pe New Holland 7810O si New Holland 7810S.

Comanda acum acest cap planetara tractor New Holland 7810 si maine este la tine!

Materialele sale confera o rezistenta ridicata, astfel incat sa poate fi asigurata o exploatare de lunga durata fara probleme, iar rezultatele din punct de vedere al eficientei sa fie absolut satisfacatoare. Cu toate acestea, pentru a lucra la capacitate maxima, iti sugeram sa verifici toate piesele din ansamblu.

Daca urechile planetarei vechi sunt uzate, crucea de planetara trebuie inlocuita. Daca si dantura planetarei este deteriorata, verifica atent integritatea pinioanelor. De asemenea, este recomandata inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea semiplanetarei.

Toate piesele sunt disponibile pe stoc si pot fi achizitionate la un pret personalizat! Suna-ne acum pentru mai multe detalii. La fiecare comanda noua beneficiezi de consultanta tehnica gratuita din partea consilierilor nostri.

Garantia care atesta calitatea acestui cap planetara tractor New Holland 7810 este valabila 6 luni, din momentul achizitiei. Aceasta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Viziteaza-ne la punctul nostru de lucru din apropiere de Bucuresti pentru ridicarea coletului sau trimite-ne datele locatiei tale si il expediem prin curier rapid. Astfel ajunge a doua zi lucratoare, cand il poti verifica in prezenta curierului, dupa achitarea rambursului. Conteaza pe ajutorul nostru, oricand si oriunde!

Montajul ti-l putem asigura prin trimiterea cererii catre mecanicii nostri colaboratori. Astfel, ei intervin rapid la punctul tau de lucru si iti asigura un montaj de calitate pentru functionarea optima a piesei. Mai mult, daca sunt componente ce necesita reparatii mai complexe poti programa lucrarea tot prin intermediul acestora. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura